Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum rezista Statul Islamic atacurilor americane: Gruparea are dotari militare impresionante

B1 B1,
Cum rezista Statul Islamic atacurilor americane: Gruparea are dotari militare impresionante

Statul Islamic dispune de dotari militare impresionante: tancuri, avioane de lupta si chiar vehicule militare Humvee de productie americana, potrivit Daily Extress. Mare parte a echipamentului militar a fost furat. continuă pe B1

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din Texas

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat marti, atacul de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland, scrie Agerpres. Doi soldati ai califatului au comis atacul.

Statul Islamic revendica atacul de la expozitia de caricaturi cu Mahomed din SUA

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a revendicat marti, intr-un buletin de stiri difuzat pe postul sau de radio al-Bayan, atacul comis duminica la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed, la Garland, in Texas, relateaza BBC News online.

Transmitem Americii ca ceea ce urmeaza va fi mai mare si mai amar. Statul Islamic revendica atacul de la expozitia de caricaturi din Texas

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat marti, la postul sau de radio, atacul de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland Texas, sudul SUA). Anuntul a fost.

Statul Islamic a ucis 300 de ostatici

Sute de membri ai minoritatii religioase irakiene yazidi luati ostatici au fost ucisi de membri ai gruparii teroriste Statul Islamic la vest de Mosul, au anuntat sambata oficiali yazidi si irakieni, relateaza BBC News online, citat de Mediafax.

Statul Islamic a ucis 300 de ostatici yazidi la vest de orasul irakian Mosul

Sute de membri ai minoritatii religioase irakiene yazidi luati ostatici au fost ucisi de membri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI) la vest de Mosul.

Zeci de civili, inclusiv copii, ucisi in atacurile asupra teritoriilor controlate de Statul Islamic

Cel putin 52 de civili, inclusiv sapte copii, au fost ucisi in atacuri aeriene ale coalitiei conduse de catre Statele Unite in zone aflate sub controlul gruparii Statul Islamic SI) in nordul Siriei, a anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )