Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum si-a refacut viata fosta sotie a lui Dragnea. Bombonica Prodana, decizie soc!

Antena3 Antena3,
Cum si-a refacut viata fosta sotie a lui Dragnea. Bombonica Prodana, decizie soc!

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a luat o decizie cel putin interesanta. Bombonica Prodana a devenit maestru in dezvoltare spirituala. Fosta sotie a lui Dragnea are o pasiune pentru cursurile de dezvoltare. continuă pe Antena3

Ce a ajuns sa faca acum fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodan si-a uimit apropiatii

Bombonica Prodan a fost sotia lui Liviu Dragnea timp de aproape 28 de ani. Modelul de sotie discreta si modesta, tinuta departe de ochii presei, se spune ca a fost adevaratul noroc al fostului lider PSD si femeia fara de care politicianul de astazi nu ar fi putut ajunge unde este. Ce a ajuns sa .

Nu o mai recunosti pe fosta sotie a lui Connect-R. Cum a aparut Misha ieri, la petrecerea organizata de Pepe, de Sfanta Maria

Fosta sotie a lui Connect-R apare din cand in cand in spatiul public si pare schimbata de fiecare data. Misha a fost prezenta, pe 15 august, la petrecerea organizata de Pepe de Sfanta Maria. Printre invitati s-au aflat si Andra si Catalin Maruta. Fosta sotie a lui Connect-R s-a schimbat Pepe a dat o mare .

Cine este Adriana Titieni, noua iubita a lui Alexandru Papadopol. Cuplat cu fosta sotie a profesorului sau

Incurcate mai sunt caile Domnului! Dupa o casnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au separat. Papi, asa cum era cunoscut in lumea showbiz-ului, se pare ca s-a reorientat destul de repede, astfel ca, la mai putin de o luna de la divort, a fost suprins sarutandu-se cu fosta sotie a profesorului sau, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )