Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum te spioneaza restaurantele chiar atunci cand comanzi mancare

Playtech Playtech,
Cum te spioneaza restaurantele chiar atunci cand comanzi mancare

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, apar nu doar beneficii, ci si dezavantaje, cum ar fi spionajul, care ne pune in situatii delicate cand este dezvaluit. Reclamele incearca din ce in ce mai mult sa ne atraga atentia pentru a ne convinge sa cumparam un produs sau un serviciu, iar creatorii si distribuitorii de astfel de materiale []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Copilarie traumatizanta! A fost infometata si batuta cu ciocanul, atunci cand incerca sa fure mancare. De la ce a plecat totul!

O tanara a povestit in instanta bataile traumatizante la care a fost supusa de parintii ei care o infometau, dupa care o loveau cu un ciocan daca incerca sa fure mancare din.

Au mers la ecografie, dar nu s-au asteptat niciodata sa vada asa ceva. Ce au vazut atunci cand medicul le-a aratat bebelusul

O fetita care s-a nascut cu atat de mult par pe cap incat i-a socat chiar si pe parintii ei, avea parul vizibil inclusiv pe ecografia de la 20 de saptamani, scrie Daily.

A izbucnit in plans atunci cand a deschis cadoul oferit de fiica sa vitrega. Sunt coplesit de bucurie - VIDEO

Un american a primit un cadou de la fiica sa vitrega, care l-a lasat fara cuvinte. Tanara i-a dat barbatului o cutie, iar cand acesta a deschis-o, a izbucnit in lacrimi, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )