Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cum vrea Liviu Dragnea sa modifice Legea Offshore, abia adoptata de Parlament si despre care spunea ca aduce numeroase beneficii: Deduceri de investitii si posibile nghetari de taxe

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Liviu Dragnea sa modifice Legea Offshore, abia adoptata de Parlament si despre care spunea ca aduce numeroase beneficii: Deduceri de investitii si posibile nghetari de taxe

Seful PSD Liviu Dragnea a vorbit in ultimele zile de doua ori despre necesitatea modificarii prin Ordonanta a Legii Offshore, pe care chiar el si-a asumat-o in urma cu doua saptamani, cand a fost aprobata de Parlament si trimisa la presedintie pentru promulgare. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro, ordonanta ar urma sa contina modificari esentiale ale Legii, in favoarea operatorilor din Marea Neagra. Vor fi prevazute deduceri pentru investitiile pe care le fac operatorii, dar si posibile inghetari de taxe pe perioada acordurilor petroliere. Mai simplu spus, in urma cu doua saptamani, Liviu Dragnea si-a asumat aprobarea pe repede inainte a unei variante de lege care nemultumea companiile. Acum, isi asuma modificarea legii prin ordonanta, dar in favoarea companiilor. De ce aceste schimbari bruste de atitudine?. continuă pe Hotnews

Dragnea confirma ca legea offshore va fi modificata prin ordonanta de urgenta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca se poarta discutii pentru o posibila Ordonanta de Guvern pentru legea off-shore, el precizand ca prevederile din lege nu sunt bine definite in anexe si nu sunt clare. Pe mine ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca principiu sa fie puse foarte clar, riguros, in formule, in texte, pentru ca pe viitor sa nu existe un dubiu care sa poata fi exploatat de rea credinta, a spus Dragnea, la Romania TV.

Dragnea confirma ca legea offshore va fi modificata prin ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca se poarta discutii pentru o posibila Ordonanta de Guvern pentru legea off-shore, el precizand ca prevederile din lege nu sunt bine definite in anexe si nu sunt clare.

Liviu Dragnea anunta ca Legea Offshore aprobata si prezentata de el insusi si votata de Camera Deputatilor trebuie modificata prin OUG

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Guvernul va da ordonanta de urgenta pe legea offshore

Legea offshore a fost adoptata de Parlament la inceputul lunii, dar deja urmeaza sa fie modificata. Liviu Dragnea a facut acest anunt duminica seara. OUG pentru Legea offshore . Eu am spus chiar in.

Liviu Dragnea a anuntat oficial: Guvernul va da ordonanta de urgenta pe legea offshore

Nici bine nu a fost adoptata de Parlament la inceputul lunii ca legea offshore va fi si modificata. Anuntul a fost facut duminica seara de Liviu Dragnea, care a precizat ca trebuie clarificata in lege.

Dragnea anunta OUG privind Legea offshore: Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Parlamentul a adoptat Legea offshore incalcand toate principiile transparentei

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, sambata, ca a indemnat in mai multe randuri Guvernul roman sa fie predictibil in ceea ce priveste economia si sa fie transparent privind modificarile care pot afecta investitorii, si a criticat modul in care Parlamentul a adoptat Legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, el spunand ca au fost incalcate toate principiile transparentei si negocierii, conform news. ro.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce se intampla cu pensiile romanilor. Totul va fi trecut in lege

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit din nou la tabla pentru a prezenta promisiunile coalitiei privind legea pensiilor. Acesta a sustinut ca sunt vehiculate multe minciuni despre noua lege a.

Lovitura DEVASTATOARE pentru LIVIU DRAGNEA! A fost DENUNTAT de cine nu se ASTEPTA! Noi acuzatii despre averea sefului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a redat pe retelele de socializare un mesaj primit zilele trecute din interiorul ANAF, care denunta presiunile politice exercitate de seful PSD, Liviu Dragnea, asupra institutiei. n.

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )