Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cursa pentru Capitala: colac de salvare sau coroana mortuara?

Adevărul Adevărul,
Cursa pentru Capitala: colac de salvare sau coroana mortuara?

Monotonia breaking-news-urilor cu noi recorduri nationale si europene la infectarea cu COVID-19 raportate la 1000 de cetateni, desigur) a fost sparta de o ciudata frenezie politica. Greii, monstrii sacri, vedetele s. a. , dupa expresiile folosite de jurnalisti si comentatori deopotriva, isi fac aparitia pe scena incercand sa scoata din toropeala si dezgust un electorat pentru care toti politicienii sunt la fel! a devenit o axioma. continuă pe Adevărul

Basescu: PMP nu va vota motiunea impotriva PNL, desi pur si simplu ne-a umilit si a determinat intrarea mea in cursa pentru Primarie

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat ca Partidul Miscarea Populara va sustine PNL la motiunea de cenzura, chiar daca liberalii au determinat intrarea lui in cursa pentru functia de primar general al Capitalei.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Cursa pentru crearea vaccinului contra Covid-19 si componenta sa politica

Industria farmaceutica se afla intr-o cursa globala, pentru vaccinurile si medicamentele impotriva Covid-19. Potrivit OMS, 28 de potentiale vaccinuri au fost deja testate pe oameni, dintre care sase sunt acum in studii la scara larga, cu mii de voluntari. Rusia se lauda cu primul vaccin anti-Covid aprobat, dar acesta este, in parte, contestat. Nici Germania nu se lasa mai prejos. Marti, compania biofarmaceutica din Mainz, Biontech si partenerul sau american, Pfizer, au anuntat ca incearca aprobarea de piata a unui vaccin impotriva coronavirusului, in luna octombrie, dupa cum relateaza Sueddeutsche Zeitung, editia online.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )