Libnet.ro
UNICEF

01:06

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

Antena3 Antena3,
PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute. continuă pe Antena3

PSD isi lanseaza astazi candidatii pentru Bucuresti

PSD isi lanseaza candidatii pentru Bucuresti intr-un eveniment organizat duminica, la sediul central al partidului.

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale.

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de AEP, a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale. Cele 100. 000 de semnaturi online au fost stranse in mai putin de o luna de la publicarea in Monitoriul Oficial a hotararii care reglementeaza mecanismul de colectare a semnaturilor de sustinere online.

Nimeni nu se astepta la asta! A decis! Intra in politica si candideaza la alegerile locale

Tatal cantaretei Loredana Groza, poetul Vasile Groza, a decis sa intre in politica si candideaza la alegerile locale din 27 septembrie. Poetul vizeaza unul dintre posturile de la Consiliul local Onesti si intra in lupta politica din partea Partidului Miscarea Populara PMP).

Scenariu-bomba lansat de Ion Cristoiu: Se schimba totul fundamental. PNL incepe sa fie PSD-ul de pe vremuri

Ion Cristoiu a lansat un scenariu-bomba cu privire la lupta candidatilor la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Jurnalistul sustine ca totul s-a schimbat fundamental dupa ce Traian Basescu si Tariceanu si-au anuntat candidaturile pentru fotoliul de la Bucuresti.

ALEGERILE LOCALE SI NOUL AN SCOLAR - MOTIVE DE DISPUTA POLITICA Cabinetul Orban, intre gestionarea pandemiei si motiunea de cenzura

Ludovic Orban: Avem nevoie de primari investiti cu deplina legitimitate si autoritate * Marcel Ciolacu: PSD va depune motiune de cenzura in 17 august * Marius Pascan: Complicitatea toxica dintre PSD si PNL ne-a adus in actuala situatie * Alfred Simonis: in loc de tehnocrati, a venit un guvern de cleptocrati Guvernul este pregatit sa organizeze, in conditii reduse de risc epidemiologic, inceperea noului an scolar in 14 septembrie si desfasurarea alegerilor locale in 27 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban in plenul Parlamentului.

Domnule Basescu, luati aminte, doamna subprefect nu e cuminte! Liderii PMP Prahova isi aleg candidatii pentru alegerile locale dupa scoala vietii

Pentru liderii PMP Prahova cateva zeci de voturi inseamna un real succes, nu stiu daca si pentru domnul Traian Basescu!.

PSD, plangere penala pentru racolarea de primari prin santaj de catre PNL

Partidul Social Democrat a depus plangerea penala la DNA pentru racolarea primarilor de catre PNL. Anuntul a fost facut de Marcel Ciolacu, in exclusivitate pentru Antena 3. Vizati sunt un ministru, un consilier al premierului Orban si secretarul general adjunct al Guvernului.

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

O actrita celebra intra in PNL si va candida la alegerile locale

Celebra actrita Magda Catone a intrat in politica. Vedeta a ales sa se alature PNL, partid din partea caruia va candida pentru o functie de consilier local la sectorul 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )