Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cursele Blue Air spre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre aeroportul Maastricht Aachen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Cursele Blue Air spre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre aeroportul Maastricht Aachen

Cursele Blue Air Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 27 si 28 martie si Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 si 28 martie vor fi redirectionate catre Maastricht Aachen situat la 110 km de Bruxelles), deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, iar orarul de zbor va ramane neschimbat, potrivit unui comunicat al companiei remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Decizia luata de Blue Air dupa atentatele din Bruxelles

Cursa aeriana Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti de miercuri va fi redirectionata spre aeroportul din Liege, iar pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Bruxelles - Gare du Nord si Aeroportul.

Avionul Blue Air Bucuresti - Bruxelles va ateriza la Liege. Pasagerii TAROM pentru Bruxelles vor fi debarcati in alte cinci orase europene

Compania Blue Air a decis ca aeronava de pe linia Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti sa fie redirectionata, miercuri, pe aeroportul din Liege.

Avionul Blue Air Bucuresti - Bruxelles va ateriza la Liege

Compania Blue Air a decis ca aeronava de pe linia Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti sa fie redirectionata, miercuri, pe aeroportul din Liege.

Avioanele Blue Air intre Romania si Belgia sunt redirectionate pe aeroportul Maastricht Aachen, la 100 de kilometri de Bruxelles

Cursele Blue Air Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 27 si 28 martie si Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 si 28 martie vor fi redirectionate catre Maastricht Aachen situat la 100 km de Bruxelles), deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis.

Blue Air redirectioneaza din nou cursele spre Bruxelles

Cursele Blue Air Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 27 si 28 martie si Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 si 28 martie vor fi redirectionate catre Maastricht Aachen situat la 110 km de Bruxelles), deoarece.

Blue Air anunta noi modificari ale curselor spre Belgia

Cursele Blue Air 0B123/124 Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 25 martie si 0B223/224 Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 martie vor fi redirectionate catre aeroportul Liege, deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem.

Blue Air reprogrameaza zborul de miercuri spre Bruxelles

Compania Blue Air reprogrameaza zborul 0B123/124 Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti de miercuri, avand in vedere gradul ridicat de incertitudine referitor la momentul redeschiderii Aeroportului Bruxelles Za.

Blue Air anuleaza cursa Bacau-Bruxelles-Bacau. Anuntul oficial al companiei

Compania aeriana Blue Air anuleaza cursa Bacau-Bruxelles-Bacau, din cauza exploziilor care au avut loc marti dimineata la aeroportul si metroul din Bruxelles. Avand in vedere evolutia neferi.

Blue Air redirectioneaza un zbor catre Bruxelles pe Aeroportul Liege

Operatorul aerian Blue Air redirectioneaza zborul de miercuri cu destinatia Bucuresti Bruxelles Bucuresti de pe Aeroportul Bruxelles Zaventem, care ramane inchis, in urma exploziilor de marti, catre Aeroportul Liege.

Blue Air anuleaza o cursa Bacau-Bruxelles si retur, dupa atentate

Blue Air anuleaza o cursa de la Bacau la Bruxelles si retur programata pentru marti, in contextul exploziilor de pe aeroportul din capitala Belgiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )