Libnet.ro
UNICEF

06:00

Curtea de Apel Bucuresti: Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu putea parasi tara pana in 25 iunie.

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Bucuresti: Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu putea parasi tara pana in 25 iunie.

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi, 10 iulie, ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, putea parasi tara pana in 25 iunie, informeaza Mediafax. Hotararea instantei vine desi acesta, in prezent, este in SUA, potrivit unor documente prezentate de avocatul sau, iar DNA a cerut arestarea sa preventiva, cu presedintele CJ Constanta dat deja in urmarire nationala. continuă pe Hotnews

Curtea de Apel Bucuresti: Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu putea parasi tara pana in 25 iunie

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi, 10 iulie, ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, putea parasi tara pana in 25 iunie, informeaza Mediafax. Hotararea instantei vine desi acesta, in prezent, este in SUA, potrivit unor documente prezentate de avocatul sau, iar DNA a cerut arestarea sa preventiva, cu presedintele CJ Constanta dat deja in urmarire nationala.

Curtea de Apel Bucuresti: Victor Piturca trebuie sa plateasca o pensie alimentara de 12.000 de lei. Decizia este definitiva

Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, trebuie sa plateasca fiului sau, Edan Blochin, o pensie alimentara in valoare de 12. 000 de lei pe luna, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

LIVE TEXT Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul ICA/ UPDATE Dan Voiculescu a intrat in sala de judecata

Curtea de Apel Bucuresti judeca, incepand cu ora 11. 00, un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. La termenul de luni ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa puna concluzii in acest proces. HotNews. ro transmite LIVE TEXT momentele procesului11. 56 Avocatul inculpatului Savulescu contesta capacitatea instantei de a judeca dosarul: Cand Dumnezeu ati avut timp sa studiati dosarul, daca ati inceput procesul la 1 iulie?11. 49 Avocatul Mateut mai solicita o amanare si doreste ca incidentul procedural sesizat de el sa fie solutionat de alt complet de judecata.

Nicusor Constantinescu si-a donat averea sotiei si copiilor. El mai poate sta in SUA inca doua saptamani

Fostul sef al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, mai poate sta in America inca 15 zile. Decizia a fost luata, joi, de Curtea de Apel Bucuresti. Conform declaratiei de avere postata pe site-ul CJ Constanta, Constantinescu si-a donat averea sotiei si copiilor.

CAB: Nicusor Constantinescu poate ramane in SUA pana pe 25 iulie

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, joi, cererea presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de parasire a teritoriului Romaniei, in perioada 12 - 25 iulie, scrie.

Nicusor Constantinescu poate sta in SUA inca doua saptamani

Fostul sef al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, mai poate sta in America inca 15 zile. Decizia a fost luata, joi, de Curtea de Apel Bucuresti.

Scrisorile medicale in apararea lui Nicusor Constantinescu au fost depuse la instanta

Avocatul Marius Mocanu a depus pe 7 iulie, la Curtea de Apel Bucuresti documentele medicale in original privind starea actuala medicala a lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Dr. Serban Ion Cocioba, medicul din SUA care semneaza pentru Nicusor Constantinescu, are cazier pentru mita

Apararea presedintelui Consiliului Judetean Constanta a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti scrisorile medicale originale care dovedesc starea sa grava. Unul dintre documente este semnat de dr. Serban Ion Cocioba, medic cu un trecut controversat.

Curtea de Apel Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a lui Rusanu, Carabulea si Mirzac

Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, cercetarea sub control judiciar a fostului presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu, a omului de afaceri Ilie Carabulea si a lui Marian Mirzac, inlocuind, astfel, masura arestului la domiciliu a celor trei.

UPDATE. Dan Voiculescu, audiat in dosarul ICA, la Curtea de Apel Bucuresti: Nu cunosc invinuirile din dosar. Procurorul de caz a intimidat martorii

Dan Voiculescu este la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA) in care a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in prima instanta. Avocatul acestuia a contestat completul de judecata. Omul de afaceri spune ca nu cunoaste invinuirile din dosar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )