Libnet.ro
UNICEF

21:15

CUTREMUR 2018 SIMULARE. Anunt de ultima ora facut de Raed Arafat

Antena3 Antena3,
CUTREMUR 2018 SIMULARE. Anunt de ultima ora facut de Raed Arafat

CUTREMUR 2018 SIMULARE Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a anuntat sambata, in cadrul exercitiului national Seism 2018, ca se ia in calcul evacuarea ranitilor pe plan national si chiar internationa. continuă pe Antena3

EXERCITIU SEISM 2018: Anuntul de ultima ora facut de Raed Arafat

Simularea nationala de raspuns lacutremurcu magnitudine de 7,5 pe Richter a aratat ca zona centrala a Capitaleieste cea mai afectata. Exercitiul in caz de seism va dura cinci zile. Potrivit.

CUTREMUR 2018 SIMULARE. Peste 400 de morti dusi cu o morga mobila la IML

CUTREMUR 2018 SIMULARE Peste 400 de persoane decedate in urma unui cutremur de 7,5 grade pe scara Richter, victimele fiind preluate cu o morga mobila si duse la IML pentru identificare, este scenariul in cadrul.

Momente de bucurie maxima pentru Elena Udrea in Costa Rica. Corespondenta de ultima ora

Trimisul special Antena 3 in Costa Rica, Ana-Maria Bujor, a prezentat joi, la Sinteza zilei, date de ultima ora despre Elena Udrea. Logodnicul Elenei Udrea a vizitat-o, miercuri, pe aceasta la inchisoare.

Exercitiu Seism 2018. Simulare de interventie de cutremur major. Un nou exercitiu pentru pompieri si paramedici

O noua simulare de interventie in caz de cutremur major a avut loc in zona Baneasa, mai exact langa Academia de Politie. intr-o cladire se simuleaza un incendiu la un etaj superior de unde au trebuit sa.

Lovitura politica: Posibil candidat la alegerile prezidentiale!Anunt de ULTIMA ORA

Miliardarul Michael Bloomberg s-a inscris in Partidul Democrat si ar putea candida impotriva lui Donald Trump la urmatoarele alegeri prezidentiale din 2020. in momente-cheie ale istoriei SUA, unul dintre cele.

LOVITURA in justitie! A fost eliberat in urma cu putin timp! DETALII DE ULTIMA ORA

O instanta din Turcia a hotarat vineri eliberearea pastorului american Andrew Brunson din arest la domiciliu. Andrew Brunson a fost arestat in ancheta privind tentativa de lovitura de stat care a avut loc in.

Lovitura la varful JUSTITIEI! DECIZIE de ultima ora privind PROCURORUL GENERAL

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, ca delegarea procurorilor la sau de la Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Parchetul de.

Evenimentul anului: MINUNE la racla SFINTEI PARASCHIVA! Credinciosii au amutit! Detalii de ULTIMA ORA

Pelerinajul la racla Sfintei Parascheva este unul dintre cele mai importante evenimente religioase ale anului. Prima minune a avut deja loc la Iasi: gradul de ocupare pentru credinciosi este de 100%. in Iasi deja.

Dezastru in aer: Avionul a explodat sub vazul tuturor! Bilant de ultima ora

Intreaga flota a avioanelor de lupta F-35 a fost oprita la sol pentru o inspectie tehnica amanuntita, a anuntat armata americana. Decizia vine in urma unui accident aviatic petrecut in urma cu o luna.

Ultima ora: Cei doi cosmonauti care au plecat intr-o misiune pe Statia Spatiala Internationala sunt teferi, dupa ce au aterizat de urgenta

Astronautii Nick Hague si Alexei Ovcinin sunt in viata, dupa ce au fost nevoiti sa aterizeze fortat, la scurt timp dupa decolare. Acestia au reusit sa aterizezein Kazahstan, dupa ce racheta Soiuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )