Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ultima ora: Cei doi cosmonauti care au plecat intr-o misiune pe Statia Spatiala Internationala sunt teferi, dupa ce au aterizat de urgenta

B1 B1,
Ultima ora: Cei doi cosmonauti care au plecat intr-o misiune pe Statia Spatiala Internationala sunt teferi, dupa ce au aterizat de urgenta

Astronautii Nick Hague si Alexei Ovcinin sunt in viata, dupa ce au fost nevoiti sa aterizeze fortat, la scurt timp dupa decolare. Acestia au reusit sa aterizezein Kazahstan, dupa ce racheta Soiuz. continuă pe B1

Descinderi la huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi care au ajuns la spital pe 10 august. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Mai multe descinderi au loc, joi dimineata, la mai multi huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi pe data de 10 august 2018, cand a avut loc mitingul diasporei. Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la Politia Capitalei.

Momente de bucurie maxima pentru Elena Udrea in Costa Rica. Corespondenta de ultima ora

Trimisul special Antena 3 in Costa Rica, Ana-Maria Bujor, a prezentat joi, la Sinteza zilei, date de ultima ora despre Elena Udrea. Logodnicul Elenei Udrea a vizitat-o, miercuri, pe aceasta la inchisoare.

SIMONA HALEP, decizie de ULTIMA ORA! Romanii sunt in stare de SOC! S-a intamplat inainte de cel mai important turneu

Simona Halep a anuntat intr-un interviu publicat pe site-ul WTA ca va participa la turneul de la Moscova care va debuta pe 15 octombrie. Numarul unu mondial a facut acest anunt in conditiile in care se tratea.

Premiera istorica! Papa Francisc, invitat de Kim Jong-un la Phenian! Detalii de ultima ora

Kim Jong-un la invitat pe Papa Francisc sa viziteze Coreea de Nord, potrivit unui anunt oficial asumat de regimul de la Phenian. Invitatia va fi oferita de presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, care se va afla .

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Avertizare de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari nowcasting de ceata valabile pana la ora 10:00 in 6 judete. Potrivit meteorologilor, in judetele Ialomita Movilita,.

Cei doi frati turci care au ridicat n Bucuresti complexul Metrocity, arestati dupa un mandat venit din Finlanda

Dezvoltatorii complexului rezidential MetroCity Academiei au fost retinuti, miercuri, de catre politistii Capitalei, dupa ce au pus in aplicare un mandat de arestare transmis de catre autoritatile din Finlanda. Este vorba despre doi cetateni romani de origine turca si sunt acuzati de furt, transmite Mediafax.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

Doi dintre voievozii romani au fost homosexuali: Detalii nestiute din istoria medievala

Documente istorice arata ca homosexualitatea era o practica intalnite inca din timpuri stravechi pe documentele romanesti. Radu cel Frumos si Petru Cercel sunt cei doi voievozi care sunt prezentati drept.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )