Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR la DIICOT dupa dezvaluirile lui TOLONTAN. Parchetul General intra pe fir in dosarul retelei de PROSTITUTIE protejate de POLITISTI si PROCURORI

B1 B1,
CUTREMUR la DIICOT dupa dezvaluirile lui TOLONTAN. Parchetul General intra pe fir in dosarul retelei de PROSTITUTIE protejate de POLITISTI si PROCURORI

Dezvaluirile incendiare din dosarul retelei de traficanti protejate de politisti, procurori si inalti functionari ai statului, facute de jurnalistii de la Tolo. ro, nu raman fara ecou. Joi, procurorul. continuă pe B1

Verificari la DIICOT dupa dezvaluirile jurnalistului Catalin Tolontan / A fost sesizata Inspectia Judiciara

Procurorul general Augustin Lazar a dispus efectuarea de verificari la DIICOT in legatura cu instrumentarea unui dosar de prostitutie cu minore in care apare numele unui procuror militar, dar si fratele directorului SIE, raportul acestor verificari fiind trimis la Inspectia Judiciara cu privire la posibile abateri disciplinare sau incalcari ale Codului deontologic al judecatorilor si procurorilor, scrie Agerpres.

Cine minte? Agerpres si Dragnea sustin ca Parchetul General face verificari in legatura cu acuzatiile liderului PSD la adresa sefului SPP. Parchetul General infirma informatia (FOTO)

Conflictul declansat de Liviu Dragnea, si prin intermediul ministrilor Cabinetului Dancila, cu sefia SPP capata proportii. Agentia Agerpres a transmis miercuri dupa-amiaza ca Parchetul General a dispus.

UPDATE Informatia ca Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu, dezmintita de institutie

UPDATE Dupa ce Biroul de Presa al Parchetului General a spus, potrivit Agerpres, ca institutia a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, Parchetul General a publicat pe pagina de Facebook o dezmintire in privinta acestei informatii.

Verificari la DIICOT dupa scandalul Gabi SRI

Procurorul general Augustin Lazar a dispus efectuarea de verificari la DIICOT in legatura cu instrum.

Adriean Videanu este audiat la Parchetul General intr-un dosar de abuz in serviciu

Fostul ministru Adriean Videanu s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar mai vechi, legat de repartizarea unui teren in nordul Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, dosarul a fost deschis in urma unei plangeri pentru abuz in serviciu, depuse in anul 2009 de o societate comerciala, care reclama modul in care Videanu a repartizat, pe vremea cand era primar general al Capitalei, un teren.

Audieri bomba la Parchetul General: Adriean Videanu, chemat sa dea explicatii privind un teren pe care l-a repartizat pe vremea cand era primar al Capitalei

Fostul lider PDL Adriean Videanu s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar privind repartizarea unui teren din nordul Capitalei in mandatul sau de primar.

Adriean Videanu, audiat la Parchetul General

Fostul ministru Adriean Videanu a venit joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar mai vechi, legat de repartizarea unui teren in nordul Capitalei, potrivit Agerpres.

Parchetul General dezminte ca are o ancheta in curs cu privire la acuzatiile lui Dragnea la adresa sefului SPP

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu.

Parchetul General dezminte o ancheta in cazul acuzatiilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Lucian Pahontu

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Avand in.

Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, miercuri, Biroul de Presa al institutiei, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )