Libnet.ro
UNICEF

07:15

Parchetul General dezminte o ancheta in cazul acuzatiilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Lucian Pahontu

Antena3 Antena3,
Parchetul General dezminte o ancheta in cazul acuzatiilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Lucian Pahontu

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Avand in. continuă pe Antena3

UPDATE Informatia ca Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu, dezmintita de institutie

UPDATE Dupa ce Biroul de Presa al Parchetului General a spus, potrivit Agerpres, ca institutia a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, Parchetul General a publicat pe pagina de Facebook o dezmintire in privinta acestei informatii.

Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, miercuri, Biroul de Presa al institutiei, citat de Agerpres.

Acuzatiile lui Liviu Dragnea, verificate de Parchetul General. Liderul PSD: Seful SPP a transmis ca voi fi executat

Parchetul General anunta ca analizeaza si verifica afirmatiile facute de Liviu Dragnea la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Stire in curs de actualizare.

Cine minte? Agerpres si Dragnea sustin ca Parchetul General face verificari in legatura cu acuzatiile liderului PSD la adresa sefului SPP. Parchetul General infirma informatia (FOTO)

Conflictul declansat de Liviu Dragnea, si prin intermediul ministrilor Cabinetului Dancila, cu sefia SPP capata proportii. Agentia Agerpres a transmis miercuri dupa-amiaza ca Parchetul General a dispus.

Parchetul General efectueaza verificari in legatura cu acuzatiile lui Dragnea la adresa sefului SPP

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, astazi, Biroul de Presa al institutiei.

Parchetul General dezminte ca ar fi initiat un control la SPP

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedi.

Parchetul General: Dezmintim existenta unei anchete in curs privind afirmatiile facute de presedintele Camerei Deputatilor la adresa directorului SPP

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public referitoare la existenta pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a unui dosar penal constituit ca urmare a declaratiilor facute de presedintele Camerei Deputatilor, Ministerul Public dezminte existenta unei anchete in curs privind afirmatiile facute de presedintele Camerei Deputatilor la adresa directorului Serviciului de Protectie si Paza, arata o postare a Ministerului Public pe pagina de Facebook.

Scandalul SPP escaladeaza. Parchetul General va face verificari cu privire la acuzatiile lui Dragnea la adresa PERSONAJULUI VENINOS

Scandalul generat de repetatele acuzatii aduse de liderul PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului Serviciului de Paza si Protectie SPP), Lucian Pahontu, ia amploare. Dragnea l-a acuzat pe Pahontu de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )