Libnet.ro
UNICEF

10:01

CUTREMUR la PRO TV! Celebrul CABRAL, gasit pe fundul piscinei! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! Celebrul CABRAL, gasit pe fundul piscinei! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune (FOTO)

O imagine cu Cabral a starnit panica printre fanii indragitului prezentator, in aceasta vara. Cabral Ibaka a fost pozat in timp ce statea scufundat pe fundul piscinei, in timpul vacantei de vara. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Rugaciuni pentru celebrul CABRAL! L-au gasit CARBONIZAT! E SOC SI GROAZA

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite! Acesta a fost la un pas de tragedie, din cauza unui adaptor care s-a topit si incepuse sa fumege. Din fericire, vedeta PRO a fost alertata de.

Cand incepe noul sezon Gospodar fara pereche de la Pro TV: O sa avem parte de adevarate povesti de dragoste

Reality show-ul Gospodar fara pereche, prezentat de Geanina Ilies,cea care a inlocuit-o pe Anamaria Prodan la carma emisiunii, revine la Pro TV cu un nou sezon.

SOC LA PRO TV! S-A AFLAT tot ADEVARUL despre SERIALUL LAS FIERBINTI! NU te-ai fi ASTEPTAT la asa ceva NICIODATA!

Las Fierbinti a revenit! Sezonul cu numarul 17 a avut premiera marti, pe Pro Tv. Totusi, care este omul din spatele acestui serial de comedie? PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL!.

Celebrul CABRAL nu a mai suportat DUREREA! A facut GESTUL EXTREM! E vestea soc a zilei (FOTOGRAFII DE COSMAR)

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a luat o decizie radicala. IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO-VIDEO) Totul pentru fiica sa, micuta.

La ce ora incepe pe Pro TV prima emisiune din noul sezon Romanii au Talent

Vineri, 7 februarie, la PRO TV incepe sezonul cu numarul 10 al emisiunii Romanii au talent, motiv pentru care am strans 10 informatii care iti vor aminti de ce acest show este cel mai iubit din Romania. Ora la care incepe sezonul 10 al emisiunii Romanii au talent de la Pro Tv Sezonul 10va fi .

S-a dezbracat in fata juriului de la PRO TV. Cum a reactionat Mihai Petre

Prima seara de vineri din februarie marcata de Romanii au Talent vine cu foarte multe surprize, unele extreme, altele amuzante sau foarte controversate, mai ales ca este vorba de o emisiune vizionata si de catre copii. S-a dezbracat in fata juriului de la PRO TV Unul dintre concurenti le-a oferit celor din public, dar si .

Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom. Surpriza uriasa la PRO TV

Telekom a plecat de la Romanii au talent in urma complicarilor avute de-a lungul emisiunii. Dupa atata timp, PRO TV are un sponsor surpriza. Care este acela? Din ce cauza a renuntat Telekom din sponsorizarea emisiunilor? Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom Emisiunea Romanii au talent nu va mai fi sponsorizata .

Cine sunt juratii din noul sezon Romanii au Talent, care va incepe vineri pe Pro TV

Romanii au Talent, unul din cele mai asteptate show-uri de talente din Romania va debuta saptamana aceasta la PRO TV cu sezonul numarul 10. Fanii sunt in delir si se declara nerabdatori cu privire la debutul noului sezon, care se anunta a fi unul plin de surprize. Care sunt juratii din noua emisiune Romanii au .

Imagini incendiare cu o vedeta PRO TV. A fost filmata in timp ce se dezbraca in fata unui barbat celebru

Diana Sar, unul dintre personajele-cheie in Vlad, este o prezenta plina de farmec. Entuziasta, romantica, dar si fara infibitii, actrita a fost remarcata de creatoarea de moda Adina Buzatu si invitata sa apara in Une femme fatale, cel mai nou fashion video, in care intre stil si senzualitate nu exista liant. O vedeta PRO TV .

Audiente mari pentru Pro TV cu debutul noului sezon Las Fierbinti: cati romani s-au uitat

Debutul celui de-al 17-lea sezon al serialului Las Fierbinti a avut audiente uriase, asigurand suprematia postului Pro TV in clasamentul celor mai urmarite.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )