Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Online Sport Online Sport,
Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Surpriza de proportii colosale in turneul feminin de la Roland Garros, unde principala favorita si detinatoarea titlului, Serena Williams, a fost invinsa in turul doi de Gabrine Muguruza, o iberica nascuta la Caracas Venezuela). Totul la o zi dupa ce a doua favorita, Na Li, fusese eliminata de asemenea. continuă pe Online Sport

Surpriza uriasa la Roland Garros: Serena Williams, eliminata de Garbine Muguruza in doua seturi scurte: 6-2, 6-2!

Serena Williams, locul 1 mondial, a fost eliminata de jucatoarea Garbine Muguruza in turul al doilea al turneului din capitala Frantei.

LIVE Roland Garros: Serena Williams, condusa. Scapa Halep de ea?

Serena Williams a jucatin turul 2 la Roland Garros, iar americanca este condusa cu un set de Garbine Muguruza.

Roland Garros: Surpriza imensa - Serena Williams, eliminata in turul doi de Garbine Muguruza

Garbine Muguruza locul 35 WTA) a furnizat marea surpriza a zilei la Roland Garros, jucatoarea din Spania eliminand-o pe Serena Williams, locul 1 in lume, in turul doi. A fost 6-2, 6-2 pentru sportiva in varsta de doar 20 de ani. Meciul a durat o ora si patru minute.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Roland Garros: Programul romanilor. Simona Halep debuteaza azi

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, debuteazp azi la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova este programat de la ora 12. 00, pe arena principala Philippe Chatrier.

Prima bomba pe tabloul feminin: Na Li eliminata, Halep devine favorita 3 la Roland Garros

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, principala favorita si detinatoarea titlului la Roland Garros a fost eliminata in turul doi al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Americanca de 32 de ani a.

Serena Williams, detinatoarea titlului la Roland Garros, eliminata in turul doi! Ce se intampla cu Halep

Serena Williams a avut parte de o eliminare soc in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Principala favorita si detinatoarea trofeului a fost invinsa de .

Tenis: Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 35 WTA, relateaza Mediafax. Muguruza a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )