Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia vinde bine in Marea Britanie, crestere de peste doua ori in 4 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia vinde bine in Marea Britanie, crestere de peste doua ori in 4 luni

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut de peste doua ori in primele patru luni ale anului, la 8. 800 de automobile, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans in randul marcilor de volum, intr-o piata in urcare cu 12,54%. continuă pe Wall-Street Ro

EXCLUSIV Ce face acum Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

Viata primului roman ajuns in acest an in Marea Britanie s-a schimbat, dupa ce multa vreme a tinut prima pagina a ziarelor.

Faze tari: Profetiile tulburatoare ale Sfantului Varlaam: Moldova va fi rupta si impartita; Campanie mincinoasa in Marea Britanie. Un adolescent ar fi pretins ca are cancer si a strans 3 milioane de lire din donatii; Imaginile care au inspaimintat lumea:

Va sterge sau nu de pe fata Pamantului majoritatea vietii? S-a trezit, e frumos si foarte periculos. De aproape o luna, vulcanul Yellowstone a eclipsat total activitatea altor vulcani, deoarece s-a trezit. Profesoara din Marea Britanie pe care elevii au incercat sa o otraveasca. Alti profesori ar fi fost si ei pe o lista neagra. Emma Place a fost aproape de moarte dupa ce doi dintre elevii sai i-au turnat o substanta asemanatoare clorului in cafea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )