Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dacian Ciolos doreste sa propuna un proiect de principii si valori care sa fie continuate si dupa alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos doreste sa propuna un proiect de principii si valori care sa fie continuate si dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari, joi, ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, el a precizat ca, in perioada urmatoare, va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR . continuă pe România Liberă

Cum raspund PSD si PNL la anuntul lui Ciolos ca va veni cu o platforma de principii si valori care sa fie continuate dupa alegeri

PSD l-a criticat dur pe premierul Dacian Ciolos dupa ce acesta a anuntat ca va veni cu o platforma de principii si valori care sa fie continuata. Liviu Dragnea i-a acuzat pe tehnocrati de faptul ca guvernarea a fost pentru ei doar tren politic, in timp ce liberalii au precizat ca mizeaza in continuare pe o axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL.

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian.

Dacian Ciolos, anunt important pentru romani: Voi veni in perioada urmatoare cu o platforma ...

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca, in perioada urmatoare, va prezenta public o platforma de principii, valori si proiecte care vor reflecta experienta din lunile de guvernare, scrie.

Dacian Ciolos promite o platforma de lucru pentru perioada urmatoare (VIDEO)

Dacian Ciolos, premierul Romaniei a anuntat ca inainte de inceperea campaniei electorale va aduce in discutie o platforma de lucru pentru perioada urmatoare, un proiect care sa reflecte.

Dacian Ciolos: Nu o sa candidez pentru un nou mandat de premier. Se pot face multe si fara sa candidez

Invitat in platoul postului de televiziune Digi24, premierul Dacian Ciolos a reiterat ca nu va candida pentru un nou mandate de prim ministru, dar seful Executivului a declarat ca va pregati un proiect.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut dicutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut discutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Dacian Ciolos, premier tehnocrat intr-un guvern politic? Ce planuri are Ciolos

Dacian Ciolos nu exclude varianta de a accepta postul de prim ministru in varianta in care PNL sau USR ar castiga alegerile. Premierul sustine ca, desi a anuntat ca nu va candida din partea vr.

Dacian Ciolos: Regret decizia pe care a luat-o Parlamentul in privinta modului in care se trateaza plagiatele

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat miercuri regretul legat de hotararea pe care a luat-o Parlamentul cu privire la modul in care sunt tratate cazurile de plagiat, informeaza Agerpres. Regret.

Dacian Ciolos: Regret decizia Parlamentului in problema plagiatelor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca regreta decizia pe care a luat-o Parlamentul in privinta modului in care se trateaza plagiatele. Regret decizia pe care a luat-o Parlamentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )