Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dacian Ciolos, anunt important pentru romani: Voi veni in perioada urmatoare cu o platforma ...

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, anunt important pentru romani: Voi veni in perioada urmatoare cu o platforma ...

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca, in perioada urmatoare, va prezenta public o platforma de principii, valori si proiecte care vor reflecta experienta din lunile de guvernare, scrie. continuă pe Antena3

Ciolos nu respinge varianta de a ramane premier: Voi veni cu o platforma, apoi as putea discuta cu PNL si USR

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la Digi 24, ca in perioada urmatoare va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR, dar nu a oferit un raspuns clar daca doreste sau nu sa ramana premier dupa alegeri.

Voi veni cu o platforma, apoi as putea discuta cu PNL si USR

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca in perioada urmatoare va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR, dar nu a oferit un raspuns clar daca doreste sau nu sa ramana premier dupa alegeri, potrivit unor surse din presa.

Dacian Ciolos poate ramane premier si dupa alegerile parlamentare. Care sunt insa conditiile

Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare din decembrie. UDMR este pregatit sa-i ofere sprijin lui Ciolos, daca aceasta propunere de premier va veni din partea partidului care a .

Dacian Ciolos, catre bursierii GovITHub: Gasim modalitatea in care sa va pastrati libertatea de imaginatie, sa nu va birocratizam

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, la Palatul Victoria cu cei 20 de bursieri ai programul GovITHub care lucreaza pentru eficientizarea administratiei publice, spunandu-le acestora ca este important sa se integreze cat mai repede la realitatile.

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian.

Dacian Ciolos promite o platforma de lucru pentru perioada urmatoare (VIDEO)

Dacian Ciolos, premierul Romaniei a anuntat ca inainte de inceperea campaniei electorale va aduce in discutie o platforma de lucru pentru perioada urmatoare, un proiect care sa reflecte.

Raspunsul lui Dacian Ciolos la apelul presedintelui Klaus Iohannis: Probabil s-a gandit ca o sa ma razgandesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, ca cel mai probabil presedintele Klaus Iohannis a crezut ca el se va razgandi si va candida la alegerile parlamentare, dar a precizat ca il.

Dacian Ciolos: Nu o sa candidez pentru un nou mandat de premier. Se pot face multe si fara sa candidez

Invitat in platoul postului de televiziune Digi24, premierul Dacian Ciolos a reiterat ca nu va candida pentru un nou mandate de prim ministru, dar seful Executivului a declarat ca va pregati un proiect.

Premierul Dacian Ciolos l-a primit pe comisarul european Carlos Moedas

Premierul Dacian Ciolos l-a primit, astazi, pe comisarul european pentru cercetare si inovare, Carlos Moedas, aflat in vizita oficiala in tara noastra, potrivit unui comunicat al Executivului remis redactiei.

Dacian Ciolos: Regret decizia pe care a luat-o Parlamentul in privinta modului in care se trateaza plagiatele

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat miercuri regretul legat de hotararea pe care a luat-o Parlamentul cu privire la modul in care sunt tratate cazurile de plagiat, informeaza Agerpres. Regret.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )