Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Hollande. Ce pronostic da prim-ministrul roman

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Hollande. Ce pronostic da prim-ministrul roman

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, joi si vineri intr-o vizita la Paris, prilej cu care va intalni cu premierul francez, Manuel Valls, iar vineri seara va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

Dacian Ciolos, pronostic pentru meciul Franta-Romania. Ce le-a transmis jucatorilor Nationalei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European. Sunt optimist, pentru ca Romania vine dupa o.

Dacian Ciolos despre riscul de atentate teroriste la Euro 2016: Exista intotdeauna o ingrijorare, dar acest lucru nu va impiedica deplasarea catorva mii de romani

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, intr-un interviu la postul francez de televiziune LCI, ca exista intotdeauna o ingrijorare in legatura cu ceea ce se poate intampla in Franta in contextul riscului de atacuri teroriste, dar ca acest lucru nu va impiedica mii de romani sa se deplaseze la Campionatul European de Fotbal pentru meciul de deschidere de vineri dintre tara-gazda Franta si Romania, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Dacian Ciolos. Ce ii transmite artistul

Tudor Chirila ii cere premierului Dacian Ciolos o pozitie oficiala in cazul buletinelor de vot care .

FOTO EXCLUSIVE: Casa Fotbalului, inaugurata la Paris, in prezenta premierului Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos, care se afla, timp de doua zile, la Paris, cu ocazia Campionatului European de Fotbal, a participat, joi, la inaugurarea Casei Fotbalului romanesc, care va contine expozitii si proiectii de film cu tematica sportiva.

Dacian Ciolos, in tricoul nationalei, la Paris: Un premier poate vorbi ore in sir despre evolutia tarii, dar pentru echipa de fotbal este suficient sa castige un meci impotriva Frantei si Romania va fi deja mult mai cunoscuta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos si presedintele Federatie Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, au fost prezenti joi la un eveniment organizat la Ambasada Romaniei in Franta, cu ocazia inceperii.

Dacian Ciolos: Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei

Premierul Dacian Ciolos a explicat intr-un interviu pentru postul francez de televiziune LCI ca Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, aratand totodata ca este ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea.

Dacian Ciolos, interviu la postul francez de televiziune LCI: Sunt ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea. Romania nu a luat masuri impotriva Rusiei

Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, a subliniat din nou, joi, premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat postului francez de televiziune LCI. Seful Guvernului s-a declarat ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea, adaugand ca din acest motiv trebuie sa ne gandim la cum sa ne aparam in caz ca se intampla ceva, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos: Sistemul antiracheta nu este indreptat impotriva Rusiei. Daca priviti in istorie, Romania nu a fost caracterizata de agresiune si nu o sa o facem acum (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a vorbit joi, intr-un interviu acordat postlui de televiziune francez TF1, despre relatiile cu Rusia si despre avertismentele lansate la adresa Bucurestiului de presedintele rus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )