Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Dacian Ciolos. Ce ii transmite artistul

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila, mesaj dur pentru Dacian Ciolos. Ce ii transmite artistul

Tudor Chirila ii cere premierului Dacian Ciolos o pozitie oficiala in cazul buletinelor de vot care . continuă pe Antena3

Cine BAC-ul trece, la Untold petrece: abonamente gratuite si reduceri pentru elevii care vor absolvi examenul. Tudor Chirila sustine campania VIDEO

Festivalul Untold garanteaza si in acest an petrecerea pentru toti absolventii examenului de Bacalaureat si continua astfel campania prin care elevii care obtin nota 10 primesc abonamente gratuite, iar ceilalti reduceri substantiale. Demersul este sustinut anul acesta de Tudor Chirila.

Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Hollande. Ce pronostic da prim-ministrul roman

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, joi si vineri intr-o vizita la Paris, prilej cu care va intalni cu premierul francez, Manuel Valls, iar vineri seara va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania.

Dacian Ciolos, pronostic pentru meciul Franta-Romania. Ce le-a transmis jucatorilor Nationalei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European. Sunt optimist, pentru ca Romania vine dupa o.

Dacian Ciolos despre riscul de atentate teroriste la Euro 2016: Exista intotdeauna o ingrijorare, dar acest lucru nu va impiedica deplasarea catorva mii de romani

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, intr-un interviu la postul francez de televiziune LCI, ca exista intotdeauna o ingrijorare in legatura cu ceea ce se poate intampla in Franta in contextul riscului de atacuri teroriste, dar ca acest lucru nu va impiedica mii de romani sa se deplaseze la Campionatul European de Fotbal pentru meciul de deschidere de vineri dintre tara-gazda Franta si Romania, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos, in tricoul nationalei, la Paris: Un premier poate vorbi ore in sir despre evolutia tarii, dar pentru echipa de fotbal este suficient sa castige un meci impotriva Frantei si Romania va fi deja mult mai cunoscuta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos si presedintele Federatie Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, au fost prezenti joi la un eveniment organizat la Ambasada Romaniei in Franta, cu ocazia inceperii.

Dacian Ciolos: Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei

Premierul Dacian Ciolos a explicat intr-un interviu pentru postul francez de televiziune LCI ca Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, aratand totodata ca este ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea.

Dacian Ciolos: Exista un risc mai mare ca oricand ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana

Exista un risc mai mare ca oricand ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, a declarat, joi, premierul Dacian Ciolos intr-un interviu la postul francez de televiziune LCI. Seful executivului si-a expr imat insa convingerea ca britanicii vor vota pentru ramanerea in blocul comunitar la referendumul de la 23 iunie.

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

Scenariul de lansare a lui Dacian Ciolos in politica

Zvonuri privind intrarea lui Dacian Ciolos in politica au tot existat. Ele nu sunt o noutate, insa dupa scorul dezastruos inregistrat de PNL la alegerile locale si previziunile sumbre pentru.

Premierul Dacian Ciolos incepe joi o vizita de doua zile la Paris

Dacian Ciolos efectueaza o vizita la Paris, joi si vineri, in cadrul careia va participa la o reuniunea speciala dedicata Romaniei prezidata de secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )