Libnet.ro
UNICEF

13:31

Dacian Ciolos: Am obtinut sprijinul SUA privind intarirea cooperarii militare la Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos: Am obtinut sprijinul SUA privind intarirea cooperarii militare la Marea Neagra

In contextul summitului NATO de la Varsovia, am solicitat si am obtinut sprijinul SUA si am obtinut promisiunea ca vom fi sustinuti pentru intarirea cooperarii la Marea Neagra, cooperare. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre vizita in SUA: Este o ocazie pentru a discuta despre oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre

Premierul Dacian Ciolos incepe, duminica, o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii, in cadrul careia va avea intalniri cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri si membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

Dacian Ciolos, in vizita de lucru in SUA: Principalul obiectiv al acestei vizite este unul legat de cooperarea in domeniul economic

Dacian Ciolos incepe duminica vizita de lucru in SUA si va sta pana pe 25 mai, unde se va intalni cu cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu.

Siegfried Muresan, despre vizita lui Dacian Ciolos in SUA: Romania trebuie sa gaseasca investitori americani pentru sistemul de irigatii din tara noastra

Europarlamentarul Siegfried Muresan, vicepresedinte al Comisiei pentru bugete din PE, considera ca este important ca premierul Dacian Ciolos, aflat in vizita oficiala in SUA, sa invite marile companii americane din domeniul agriculturiisa investeasca insistemul de irigatii din tara noastra ca parte a aprofundarii componentei economice din cadrul Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite.

Premierul Dacian Ciolos, in vizita in SUA. Pe agenda, intalniri cu Joe Biden, secretarii pentru Agricultura, Comert si Energie dar si reprezentanti ai mediului de afaceri

Premierul Dacian Ciolos incepe duminica o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei se numara o intalnire cu vicepremierul american Joseph Biden, intalniri cu secretarul Agriculturii Tom Vilsack, cu secretarul Comertului Penny Pritzker si secretarul Energiei Ernest Moniz. De asemenea, Ciolos va avea intalniri cu repreentanti ai unor companii americane, dar si o intrevedere cu CEO-ul Ford Mark Fields.

Dacian Ciolos pleaca intr-o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos pleaca, duminica, in Statele Unite ale Americii, unde are programata o vizita de lucru si o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, prim-ministrul declarand, recent, ca obiectivul vizitei este legat de cooperarea celor doua state in domeniul economic.

Dacian Ciolos: Statul Roman sprijina investitia companiei Ford la Craiova

Dacian Ciolos a efectuat o deplasare in SUA. Ca prima etapa a acestei deplasarii, premierul a vizitat centrul de cercetare avansata al Ford Motor Company, in cursul discutiilor cu reprezentantii companiei seful Guvernului manifestand interesul pentru.

Dacian Ciolos se intalneste marti cu vicepresedintele american Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos se intalneste marti, in cea de-a treia zi a vizitei in Statele Unite ale Americii, cu vicepresedintele SUA Joe Biden.

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele american Joseph Biden. Despre ce vor discuta

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele Statelor Unite Joseph Biden, in cadrul vizitei de patru zile pe care seful Executivului o efectueaza in SUA.

VIDEO: Premierul Dacian Ciolos isi va dona salariul pe luna aprilie pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca isi va dona salariul pe luna aprilie pentru sustinerea campaniei privind cumpararea operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului.

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la Ford Motors Company

Premierului Dacian Ciolos a vizitat centrul de cercetare avansata al Ford Motor Company, compania care, de la preluarea uzinei de la Craiova, a investit peste 1 mld. de euro pentru sustinerea operatiunilor in Romania, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )