Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dacian Ciolos, pe scena in fata participantilor la mitingul PNL: Avem nevoie de schimbare in politica si in partidele politice. imi doresc un Parlament care sa lucreze pentru oameni(VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, pe scena in fata participantilor la mitingul PNL: Avem nevoie de schimbare in politica si in partidele politice. imi doresc un Parlament care sa lucreze pentru oameni(VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent duminica la mitingul organizat de PNL in Capitala, in cadrul caruia liberalii si-au lansat candidatii la alegerile parlamentare din acest an. Totodata,. continuă pe B1

Peste 20.000 de oameni participa la mitingul PNL din Bucuresti

ACTUALIZARE 17:11 Peste 20. 000 de oameni participa, astazi, la mitingul PNL din Piata Revolutiei din Capitala, la care va participa si premierul Dacian Ciolos, sustinut de liberali pentru un nou mandat de prim-ministru. *ACTUALIZARE 12:55 Premierul Ciolos va participa la mitingul PNL de astazi.

VIDEO 20.000 de oameni la mitingul PNL din Piata Revolutiei: Liberalii si-au lansat candidatii la parlamentare. Dacian Ciolos: Cred ca Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, fiecare dintre noi trebuie sa se schimbe / Lipsa impli

Peste 20. 000 de oameni au participat la mitingul Partidului National Liberal pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare desfasurat in Piata Revolutiei din Capitala. Potrivit News. ro, o parte din sustinatori au fost adusi cu autocare din teritoriu. Pe scena amplasata in piata s-au urcat candidatii PNL si membri din conducerea partidului, dar si sustinatori precum regizorul Tudor Giurgiu, iar pe un ecran pus in spatele scenei au fost transmise mesaje video de la sustinatori, printre care si Neagu Djuvara. Pe scena a urcat, spre finalul mitingului, si premierul Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru prim-ministru dupa alegerile din decembrie, care i-a incurajat pe alegatori sa iasa la vot si sa implice social, avertizand ca lipsa implicarii naste monstri si ca schimbarea sociala nu poate veni dinspre un lider mesianic ci trebuie inceputa la nivel individual.

Peste 20.000 de oameni, la mitingul PNL din Bucuresti

ACTUALIZARE 18:42 Dacian Ciolos: Romania nu se mai poate construi pe lideri mesianici, e nevoie ca fiecare dintre noi sa-si asume schimbarea Premierul Dacian Ciolos a afirmat, in aceasta seara, la mitingul PNL, ca tara noastra nu se mai poate construi pe lideri mesianici, ci este nevoie ca fiecare sa-si asume schimbarea. *ACTUALIZARE 18:08 Ilie Bolojan: Programul PSD seamana cu reclama la FNI; noi il avem premier pe Ciolos, ei pe Dragnea sau o sosie *ACTUALIZARE 17:11 Peste 20. 000 de oameni participa, astazi, la mitingul PNL din Piata Revolutiei din Capitala, la care va participa si premierul Dacian Ciolos, sustinut de liberali pentru un nou mandat de prim-ministru.

LIVE. Dacian Ciolos, prezent la mitingul PNL din Piata Revolutiei: A munci cinstit si a astepta o remuneratie dupa munca cinstita nu sunt iluzii. Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici

Dacian Ciolos a ajuns in Piata Revolutiei, unde peste 20. 000 de romani au ajuns din toate judetele tarii pentru a-l sustine si pentru a sustine candidaturile liberalilor la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 1 decembrie.

LIVE. Peste 20.000 de oameni s-au adunat in Piata Revolutiei la mitingul PNL. La manifestare este asteptat si premierul Dacian Ciolos

Peste 20. 000 de sustinatori ai Partidului National Liberal s-au adunat in Piata Revolutiei pentru a-l sustine pe Dacian Ciolos, dar si pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare.

LIVE. Peste 20.000 de oameni s-au adunat in Piata Revolutiei la mitingul PNL. La manifestare a ajuns si premierul Dacian Ciolos: Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici

Peste 20. 000 de sustinatori ai Partidului National Liberal s-au adunat in Piata Revolutiei pentru a-l sustine pe Dacian Ciolos, dar si pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare.

Dacian Ciolos, COMPARAT de liberali cu Mihai Viteazul si Stefan cel Mare. Ce spune un membru PNL despre premier

Dacian Ciolos a fost comparat de liberali cu mari personalitati ale istoriei romanesti, Mihai Viteazul, dar si cu Stefan cel Mare. Presedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca Dacian Ciolos este.

Liviu Dragnea: Dacian Ciolos a mintit. Nu putem guverna cu PNL

Decizia premierului Dacian Ciolos de a accepta sa fie candidatul liberalilor a atras din partea celorlalti lideri politici numeroase atacuri si critici.

Traian Basescu, despre decizia liberalilor de a il desemna pe Dacian Ciolos premier dupa alegeri: Au facut un joc de imagine favorabil scorului PNL (VIDEO)

Traian Basescu a comentat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV in legatura cu desemnarea lui Dacian Ciolos drept premierul pe care il va sustine in urma alegerilor.

Nicusor Dan vrea sa se lipeasca la programul de guvernare al lui Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a confirmat participarea la un eveniment al USR, care va avea loc saptamana viitoare si unde se va discuta despre platforma politica 'Romania 100 '', a declarat, ieri, Nicusor Dan, presedintele USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )