Libnet.ro
UNICEF

13:15

Daily Income: Romania, un portofoliu de sute de miliarde de euro in Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Daily Income: Romania, un portofoliu de sute de miliarde de euro in Comisia Europeana

Portofoliul de Politica regionala se refera la politica de investitii in cadrul Uniunii Europene, sustine crearea locurilor de munca, competitivitatea, cresterea economica, imbunatatirea calitatii vietii si. continuă pe Antena3

Radu Soviani, la Daily Income: Romania a platit catre UE mai mult decat a incasat din fondurile structurale

Analistul economic Radu Soviani a declarat, in editia de joi a emisiunii Daily Income, ca portofoliul obtinut de Romania in Comisia Europeana reprezinta o pozitie meritata, si asta pentru ca, pana anul.

Daily Income: Tinerii ingroasa randurile somerilor

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Daily Income, cele mai recente date privind rata somajului in Romania, care, potrivit Eurostat, indica un procent de 7%, la nivelul intregii.

Nivel-record pentru Romania. Exporturile au crescut cu 13%, atingand 4,8 miliarde euro

Exporturile au urcat in iulie cu 12,7% fata de iunie si cu 6,6% fata de aceeasi luna din 2013, la nivelul record de 4,8 miliarde euro, in timp ce cresterea importurilor a fost de 4,8% si, respectiv, 10,6%,.

Romania trebuie sa investeasca 3,9 miliarde euro pentru atingerea unor obiective ITC

Romania trebuie sa investeasca 3,9 miliarde de euro pentru a creste gradul de acoperire broadband, utilizarea serviciilor e-Guvernare, a vanzarilor online si a numarului de angajati in domeniul ITC, acestea fiind o parte a obiectivele tarii in.

Razvan Nicolescu: Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro anual, timp de 10 ani, pentru a deveni independenta energetic

Romania ar putea deveni in 2020, alaturi de Danemarca, un stat independent energetic, a declarat ministrul delegat pentru Energiei, Razvan Nicolescu, intr-o conferinta organizata de ziarul Bursa. Insa pentru a deveni independenta energetic, Romania are nevoie de investitii in sectorul energetic de circa 4-5 miliarde de euro pe an in urmatorii zece ani. Aceasta este o prima concluzie desprinsa in urma demararii revizuirii strategiei energetice.

Exporturile Romaniei au ajuns la 4,8 miliarde euro

Exporturile FOB au depasit, in luna iulie a acestui an, 21,05 miliarde de lei 4,78 miliarde de euro euro), iar importurile CIF au insumat 23,35 miliarde de lei aproximativ 5,3 miliarde de euro), potrivit datelor publicate azi de Institutul National de Statistica INS).

Telefonica Deutschland vrea sa obtina 3,62 miliarde euro printr-o majorare de capital

Telefonica Deutschland a anuntat ca intentioneaza sa obtina 3,62 miliarde de euro 4,67 miliarde de dolari) printr-o majorare de capital pentru finantarea partiala a achizitiei E-Plus, divizia din Germania a grupului olandez de telecomunicatii KPN, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )