Libnet.ro
UNICEF

21:00

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan. Presa internationala scrie despre decesul fostului fotbalist

Adevărul Adevărul,
Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan. Presa internationala scrie despre decesul fostului fotbalist

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare. continuă pe Adevărul

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan - Reactii in presa internationala dupa decesul fostului fotbalist roman

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare, informeaza News. ro.

Gica Popescu, ultima persoana care a vorbit cu Daniel Prodan: Chiar ne-am luat ramas bun

Gica Popescu, omul care a jucat alaturi de Daniel Prodan in echipa nationala a Romaniei la doua turnee finale si in alte numeroase partide, a dezvaluit joi ca inainte de a se stinge din viata Daniel Prodan i-a trimis mai multe mesaje pe telefon.

A murit Daniel Prodan, fostul fundas al generatiei de aur

ACTUALIZARE 08:45 FC Steaua isi exprima regretul si starea de soc dupa decesul lui Prodan FC Steaua Bucuresti si-a exprimat regretul si starea de soc dupa decesul lui Daniel Prodan, fost fundas al gruparii bucurestene, si a transmis condoleante familiei fostului fotbalist, intr-un mesaj postat, in aceasta dimineata, pe Facebook. *ACTUALIZARE 08:40 Ciprian Marica, dupa decesul lui Prodan: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare.

Moment de reculegere in memoria lui Daniel Prodan inaintea derby-ului Atletico-Real Madrid

Oficialii clubului Atletico Madrid au anuntat ca inaintea meciului cu Real Madrid programat in La Liga, sambata seara de la 21:45, va fi pastrat un moment de reculegere in memoria fostului mare fundas Daniel Prodan. De asemenea, toate meciurile organizate de FRF la nivel de juniori si seniori la finalul acestei saptamani vor debuta cu un minut de reculegere.

Un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme. Domnul cu tine, Didi!. Gloriile fotbalului romanesc il plang pe Daniel Prodan (FOTO)

Decesul prematur al fostului jucator al Generatiei de Aur, Didi Prodan a intristat intreaga suflare a sportului. Mai multe detalii AICI). Daniel Prodan a incetat din viata la doar 44 de ani,.

Drama in fotbalul romanesc: Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani!

Fostul international Daniel Prodan a incetat din viata, miercuri seara, la doar 44 de ani in urma unui infarct suferit la locuinta sa din Voluntari in timp ce se uita la televizor. Prodan nu acuzase pana acum probleme de sanatate, jucand ocazional fotbal cu fostii colegi din Generatia de Aur.

Radu Banciu, despre moartea lui Daniel Prodan: Singurul lucru care ne intereseaza in aceasta chestiune este autopsia. Ne trebuie o explicatie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului international Daniel Prodan. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 9 si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

S-a stabilit ziua si ora cand va fi inmormantat fotbalistul Daniel Prodan

Fostul international Daniel Prodan, decedat la doar 44 de ani in urma unui infarct, va fi inmormantat, sambata, la ora 13. 00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera, informeaza.

lacrimilenuajung! Mesajul impresionant al lui Cozmin Gusa dupa moartea fotbalistului Daniel Prodan: Frate Didi, dintre noi, erai cel mai sincer si bun la suflet

Moartea subita a fostului mare fotbalist Daniel Prodan i-a socat pe cei care l-au cunoscut, dar si pe fanii sai. Mesajele de condoleante curg de la primele ore ale diminetii, iar pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )