Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Adamescu a murit. Ce dosare penale avea omul de afaceri

Adevărul Adevărul,
Dan Adamescu a murit. Ce dosare penale avea omul de afaceri

Dan Adamescu, care a murit in noaptea de luni spre marti, executa, din 27 mai, o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale. La sfarsitul anului trecut, el facuse si o cerere de liberare conditionata, care insa i-a fost respinsa de judecatori. continuă pe Adevărul

Dan Adamescu a murit. Fostul om de afaceri avea 68 de ani

Dan Adamescu a murit la 68 de ani. Fostul om de afaceri fusese internat intr-un spital privat din Capitala in stare foarte grava.

Omul de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit. Din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Acesta se afla internat in spital, iar din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri.

Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

A murit Dan Adamescu. Om de afaceri si patron de trust media

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

Dan Adamescu a murit. Ce a lasat in urma

Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a decedat, marti, din cauza unei septicemii. El ispasea o condamnare de 4 ani si 4 luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de mituirea unor judecatori. Afacerist discret, Adamescu a pus bazele unui imperiu financiar, din care faceau parte, printre altele, Astra Asigurari, Unirea Shopping Center, Baumeister si Intercontinental.

BASESCU: Dan Adamescu a fost UCIS DE PROCURORI SI JUDECATORI, de dispretul lor pentru viata!

Traian Basescu a sustinut ca cineva ar trebui sa raspunda pentru faptul ca omul de afaceri Dan Adamescu, inchis pentru fapte de coruptie, a decedat, desi nu era condamnat la moarte. Liderul PMP a.

Ipocrizie marca PSD. Dragnea: A murit un om in penitenciar. Acel om nu a fost condamnat la moarte. Ponta, cand era prim-ministru: Dan Adamescu sa fie arestat

Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar, totusi, azi noapte a murit un om in penitenciar. Din cate imi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte, a declarat marti liderul PSD Liviu Dragnea, referindu-se la decesul omului de afaceri Dan Adamescu.

Avocatul lui Dan Adamescu: Clientul meu a murit cel mai probabil de septicemie

Avocatul lui Dan Adamescu, Catalin Breazu a declarat ca mortea omului de afaceri a fost cel mai probabil din cauza septicemiei care i-a afectat toate organele, anunta Hot News. Acesta a mai declarat ca trupul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )