Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

B1 B1,
Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla. continuă pe B1

Omul de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit. Din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Acesta se afla internat in spital, iar din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri.

Dan Adamescu a murit. Fostul om de afaceri avea 68 de ani

Dan Adamescu a murit la 68 de ani. Fostul om de afaceri fusese internat intr-un spital privat din Capitala in stare foarte grava.

Dan Adamescu a murit. Ce dosare penale avea omul de afaceri

Dan Adamescu, care a murit in noaptea de luni spre marti, executa, din 27 mai, o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale. La sfarsitul anului trecut, el facuse si o cerere de liberare conditionata, care insa i-a fost respinsa de judecatori.

A murit Dan Adamescu. Om de afaceri si patron de trust media

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

Dan Adamescu a murit. Ce a lasat in urma

Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a decedat, marti, din cauza unei septicemii. El ispasea o condamnare de 4 ani si 4 luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de mituirea unor judecatori. Afacerist discret, Adamescu a pus bazele unui imperiu financiar, din care faceau parte, printre altele, Astra Asigurari, Unirea Shopping Center, Baumeister si Intercontinental.

Dan Grigore Adamescu a murit. Cum ar fi reusit omul de afaceri sa devalizeze clubulOtelul:A scos din conturi 4 milioane de euro in doua saptamani!

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Adamescu executa, din 27 mai 2016, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

BASESCU: Dan Adamescu a fost UCIS DE PROCURORI SI JUDECATORI, de dispretul lor pentru viata!

Traian Basescu a sustinut ca cineva ar trebui sa raspunda pentru faptul ca omul de afaceri Dan Adamescu, inchis pentru fapte de coruptie, a decedat, desi nu era condamnat la moarte. Liderul PMP a.

Ipocrizie marca PSD. Dragnea: A murit un om in penitenciar. Acel om nu a fost condamnat la moarte. Ponta, cand era prim-ministru: Dan Adamescu sa fie arestat

Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar, totusi, azi noapte a murit un om in penitenciar. Din cate imi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte, a declarat marti liderul PSD Liviu Dragnea, referindu-se la decesul omului de afaceri Dan Adamescu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )