Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dan Andronic, reactie dupa ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Kovesi va trebui sa recunoasca ca a fost acolo si ca a discutat teme politice

B1 B1,
Dan Andronic, reactie dupa ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Kovesi va trebui sa recunoasca ca a fost acolo si ca a discutat teme politice

Jurnalistul Dan Andronic, cel care a facut dezvaluirile despre intalnirile la varf din alegerile prezidentiale din 2009 dintre sefii unora dintre cele mai importante instutii, a reactionat. continuă pe B1

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului General: Augustin Lazar spala lucrurile, le ingroapa frumos si nu mai auziti de ele (VIDEO)

Fostul vicepremier Victor Ponta a avut o reactie extrem de critica la adresa deciziei Parchetului General de a deschide o ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Acesta l-a acuzat pe procurorul general.

Reactia lui Dan Andronic, dupa ce Parchetul a deschis dosar penal pentru alegerile din 2009: Spun ce stiu

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, luni, la un post de televiziune, ca daca va fi chemat la audieri in dosarul penal in rem deschis de catre Parchetul General pentru alegerile din 2009, va spune tot ce.

Dan Andronic: intalnirea din noaptea alegerilor din 2009 a fost o celula de criza. Coldea si Kovesi ar fi venit la invitatie lui George Maior

Dan Andronic a comentat in editia de luni seara a emisiunii Dosar de Politician anuntul Parchetului General de demarare a unei anchete penale pe dezvaluirile facute de jurnalist despre.

Dan Andronic: intalnirea din noaptea alegerilor din 2009 a fost O CELULA DE CRIZA. Coldea si Kovesi ar fi venit la invitatie lui George Maior

Dan Andronic a comentat in editia de luni seara a emisiunii Dosar de Politician anuntul Parchetului General de demarare a unei anchete penale pe dezvaluirile facute de jurnalist despre.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre afirmatiile jurnalistului Dan Andronic: Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, iar luni vom da un punct de vedere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, referitor al afirmatiile jurnalistului Dan Andronic privind alegerile din 2009, ca Ministerul Public a analizat cu atentie discutiile din spatiul public si luni va da un punct de vedere in cazul acestora.

Jurnalistul Dan Andronic, noi DEZVALUIRI despre scena politica. Ce i-a transmis lui Mihai Gadea

Jurnalistul Dan Andronic face noi declaratii surprinzatoare despre scena politica romaneasca. intr-un mesaj care a fost postat pe contul oficial pe Facebook al jurnalistului, Andronic a scris.

Emmanuel Macron ar putea deveni cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. Prima lui reactie dupa aflarea rezultatelor: Este un punct de cotitura in viata politica a Frantei. Francezii si-au exprimat dorinta de reiinoire

Centristul Emmanuel Macron, cotat in sondaje drept castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, duminica seara, ca asistam la un punct de cotitura in viata politica franceza, potrivit AFP. Macron se va confrunta in turul al doilea al alegerilor cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Emmanuel Macron 39 de ani) ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica. El a fost timp de doi ani ministru al Economiei 2014-2016), insa nu a fost niciodata membru de partid si nu a mai candidat pana acum la vreo functie publica.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )