Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Bittman, marturisire dureroasa: Am fost dat afara din casa de doua ori

Antena3 Antena3,
Dan Bittman, marturisire dureroasa: Am fost dat afara din casa de doua ori

Marturisire dureroasa facuta de Dan Bittman. Cantaretul a marturisit ca a fost dat afara de doua ori din casa de comunisti. imi placea foarte mult parizerul cu paine, furam de la muncitori. Era un. continuă pe Antena3

CAZ INCREDIBIL la Cluj: Pacient, gasit MORT la cativa metri de SALON, dupa ce a fost dat DISPARUT din spital

Un barbat de 55 de ani a fost gasit mortpe scarile Clinicii Medicale II din Cluj-Napoca, dupa ce a disparut din salonul in care era internat. Initial pacientul a fost cautat de personalul medical.

VIDEO Un om fara adapost este dat afara dintr-un McDonalds din SUA, dupa ce un strain ii cumpara mancare

Clientul unui McDonalds din statul american Carolina de Sud sustine ca a fost dat afara din restaurant dupa ce a cumparat de mancare unui om fara adapost, pe care l-a invitat sa manance la o masa.

Amalia Enache si-a pierdut mama in urma cu 10 ani. Vedeta TV a facut o marturisire dureroasa

In urma cu 10 ani, Amalia Enache isi pierdea mama, la cateva zile dupa data de 8 Martie. De atunci, vedeta TV recunoaste ca deseori se gandeste cu nostalgie la cea care i-a dat viata. Din pacate, pe.

Dan Bittman, DECLARATII INCENDIARE despre PRIMA IUBIRE: A fost o DRAGOSTE NEBUNA si a trebuit sa plec

Indragitul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a vorbit in premiera despre prima lui dragoste, o colega de clasa din timpul liceului. Era prima mea iubire, aveam 18 ani, colega de clasa. Era.

Mircea Radu, marturisire dureroasa: Toata acea perioada a fost o nenorocire. Putina lume stie asta despre vedeta TV

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori din Romania, dar Mircea Radu recunoaste ca nu intotdeauna viata sa a fost roz. Dimpotriva. Prezentatorul TV isi aminteste si lucruri .

Subiectele zilei:Enewetak - povestea uitata a oamenilor care locuiesc pe mormantul radioactiv al Statelor Unite; O disidenta discreta la bilantul DNA;Decaderea unui fost oras monoindustrial din Romania. Odata prospera, localitatea este acum o ruina

Dosarul Malaxa: 7 inculpati au primit, in total, peste 15 ani de inchisoare. Dosarul Secureanu a ajuns la prima solutie. Magistratii au decis condamnarea cu suspendare a 7 angajati ai spitalului Malaxa si administratori de firma. Prin ce abuzuri si traume treci atunci cand esti o imigranta romanca din America. In timp ce toata Romania a fost impartita de filmul controversat Nu ma atinge-ma al Adinei Pintilie si parerea lui Dan Negru despre el, dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2834 seconds )