Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI

Dan Diaconescu nu a fugit din tara, ci se afla in Spania, ca sa faca rost de bani de la finantatorul rus, conform corespondentului nostru israelian, care detine stranse legaturi la Madrid, astfel ca, probabil, Victor Ponta s-a pripit cand a declarat ca D. nu are banii, pentru ca, desi acela a mers la cacealma in privatizarea Oltchim, totusi pastreaza unele mici sanse sa obtina fondurile necesare, in rastimpul de o saptamana, care i-a mai ramas sa semneze contractul. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Ce afaceri imobiliare au in Romania cei mai mari miliardari ai lumii; Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI; Investitori din Polonia si Cehia, interesati de CFR Marfa; Piata muncii - usoara revenire, cel mai bun nivel din

Motoarele de crestere pe 2012: solide cele mici, prost gestionate cele mari. Consumul gospodariilor si consumul guvernamental ar fi trebuit sa ajute anul acesta. Noul BMW Seria 7 a debutat in Romania. Noul BMW Seria 7 a fost prezentat publicului din Romania in cadrul turneului de golf Cupa de Cristal BMW 2012.

Dan Diaconescu, in a SRI-type operation, but without the SRI

Dan Diaconescu hasn't fled the country, instead he is in Spain, to get money from his Russian investor, according to our Israeli correspondent, who has tight connections in Madrid, which means that Victor Ponta was probably too quick to say that Dan Diaconescu did not have the money, because even though he bluffed when he got involved in with the privatization of Oltchim, he still has some small chances to obtain the necessary funds, within a week, which is how much time he still has left to sign the contract.

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

Melescanu a discutat cu Ponta despre situatia Oltchim. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

UPDATE - Dan Diaconescu va reveni in tara miercuri in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim, au declarat surse.

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu.

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare, comenteaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Pentru orice observator avizat, succesul obtinut de Dan Diaconescu in lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se inscrie intr-o strategie mai larga de reducere a sanselor USL de a obtine o majoritate .

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta.

Atac dur al lui Varujan Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa. ...

Fostul ministru al Economiei, liberalul Varujan Vosganian, critica dur modul in care a decurs procedura de privatizare a combinatului Oltchim, adjudecat vineri de controversatul patron al OTV, Dan Diaconescu. Intr-o postare pe blogul personal, Vosganian remarca faptul cp actualul Guvern nu a luat nici cele mai elementare masuri de prevedere pentru a evita un eventual esec al privatizarii si atentioneaza ca obligatiile combinatului vor ramane tot in sarcina Guvernului, in timp ce Dan Diaconescu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )