Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Hotnews Hotnews,
Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit MTI.

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu.

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare, comenteaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Pentru orice observator avizat, succesul obtinut de Dan Diaconescu in lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se inscrie intr-o strategie mai larga de reducere a sanselor USL de a obtine o majoritate .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Diaconescu ar putea participa la privatizarea CFR Marfa doar asociat cu firme sau fonduri.

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), scrie Mediafax. Va putea in masura in care se va asocia intr-un consortiu, care va putea demonstra ministerului ca indeplineste criteriile de precalificare cu privire la .

Oltchim, un vajhat pentru Dan Diaconescu

UPDATE: Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a CSAT, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, conform surselor de presa. ---------- Premierul Victor Ponta s-a repezit, ieri dimineata, sa declare licitatia Oltchim drept un esec, invocand faptul ca Dan Diaconescu n-ar avea banii, desi jurnalistul are la dispozitie zece zile sa semneze contractul si sa plateasca pachetul majoritar de actiuni detinut de stat la combinatul valcean.

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

UPDATE Dan Diaconescu se afla la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim: E prima data cand cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. / Investitorul este poporul roman. / Guvernu

UPDATE Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim: Din pacate in ultimele zile nu mai vorbeste nimeni de combinat, se pare ca doar noi mai suntem interesati de redeschiderea combinatului, de locurile de munca, de plata salariilor. Serviciile secrete ne urmaresc de cateva zile. Cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. Noi vrem sa platim astazi salariile. Eu vreau sa semnez, sa vedem daca vrea si Guvernul, a afirmat patronul OTV. Diaconescu s-a declarat dispus sa semneze luni contractul cu OPSPI, spunand ca banii trebuie sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )