Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dan Nica, despre referendumul declansat de presedintele Basescu: Trebuie facuta o evaluare juridica

Antena3 Antena3,
Dan Nica, despre referendumul declansat de presedintele Basescu: Trebuie facuta o evaluare juridica

Ministrul Comunicatiilor Dan Nica a comentat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii La Ordinea Zilei, declaratia presedintelui Traian Basescu cu privire la declansarea unui referendum pentru. continuă pe Antena3

Dan Nica: Oficiile postale vor putea fi luate in franciza

In curand Posta Romana va putea opera in franciza iar intreprinzatorii privati vor putea prelua anumite oficii, pastrand logo-ul si activitatea, a declarat, la Adevarul Live, Dan Nica, ministrul pentru Societate Informationala.

Dan Nica, ministrul pentru Societate Informationala, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala, dezbate astazi, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, impreuna cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu,ce pierd romanii dupa privatizarea Postei, care este viitorul acestei companii sicum se fura din banii de sanatate prin sistemul informatic al CNAS.

Dan Nica, ministrul pentru Societate Informationala: in ultimii cinci ani au fost angajati 6.000 de oameni la Posta

Posta Romana nu poate fi privatizata cu datorii catre buget de 242 milioane de lei catre buget, dupa ce ANAF a descoperit o neregula inaintea privatizarii, legata de tichete, a declarat, la Adevarul Live, Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala.

E o iesire precipitata. Iliescu, despre anuntul facut de Basescu privind referendumul

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca Traian Basescu a avut o iesire cam precipitata cand a anuntat inceperea procedurilor privind referendumul. Iliescu a aratat ca presedintele Rom.

Basescu: Trebuie sa gasim formula sa aflam cati romani vor monarhie, eu cred ca in prezent au ajuns la 15-18%

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre subiectul monarhiei in Romania, spunand ca este curios cati romani isi doresc un astfel de.

Dan Sova este optimist: Autostrada Sebes-Turda trebuie sa fie gata pana in 2016 si cred ca o s-o terminam

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, sambata, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, expr.

Crin Antonescu: Presedintele Basescu vorbeste singur in chestiunea revizuirii Constitutiei

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, considera ca presedintele Traian Basescu vorbeste singur, comentand astfel afirmatiile din aceasta seara ale sefului statului. Declaratia a fost facuta.

Presedintele Basescu: Premierul Ponta m-a informat care au fost deciziile politice. Nu am nimic sa-i reprosez

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul conferintei de presa de marti seara, ca nu are nimic sa ii reproseze premierului Victor Ponta in legatura cu procesul de revizuire a Constitutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )