Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Sova este optimist: Autostrada Sebes-Turda trebuie sa fie gata pana in 2016 si cred ca o s-o terminam

Antena3 Antena3,
Dan Sova este optimist: Autostrada Sebes-Turda trebuie sa fie gata pana in 2016 si cred ca o s-o terminam

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, sambata, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, expr. continuă pe Antena3

Sova despre autostrada Sebes - Turda: Trebuie sa o finalizam pana in 2016 si cred ca o terminam

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, sambata, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, exprimandu-si increderea ca acest termen va fi respectat, transmite Mediafax.

Sova: Autostrada Sebes - Turda trebuie terminata pana in 2016 din cauza ca sunt folositi bani europeni

Autostrada Sebes - Turda va trebui terminata pana in 2016, a declarat, sambata, la Blaj, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova.

Sova despre autostrada Sebes - Turda: Trebuie sa o finalizam pana in 2016 si cred ca o ...

Dan Sova a spus ca proiectul privind constructia autostrazii este intr-o faza avansata, urmand ca in luna iulie sa fie terminata documentatia de transformare a drumului expres, propus initial pentru acest tronson, in autostrada, iar pana in decembrie vor fi finalizate procedurile de licitatie si de atribuire a lucrarii de constructie, informeaza Mediafax. Suntem avansati, in luna iulie se termina documentatia de transformare din drum expres in autostrada, pana in decembrie vom avea terminate .

Autostrada Sebes - Turda va trebui finalizata pana in 2016

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, astazi, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, exprimandu-si increderea ca acest termen va fi respectat, potrivit surselor de presa.

VIDEO Ministrul Dan Sova despre autostrada Sebes Turda: Pana in decembrie vom avea semnat contractul

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova a declarat, sambata, la Bsaj ca proiectul privind construirea autostrazii Sebes Turda este intr-o faza avansata. Potrivit acestuia, in luna iulie se va finaliza documentatia de transformare a proiectului din drum expres, asa cum era initial prevazut, in autostrada.

Dan Sova: Decizia legata de proiectul minier de la Rosia Montana va fi economica sau asumata politic

Decizia legata de proiectul minier de la Rosia Montana va fi economica sau asumata de intreaga clasa politica din Romania cu da sau nu, declara ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, potrivit caruia, daca proiectul va respecta anumite conditii, va fi promovat in Parlament, transmite Realitatea. net.

Dan Sova explica functionarea legii PPP

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a participat pe 6 iunie, la Conferinta PPP in Romania: A Road Map to Partnership, unde a explicat principiile care au stat la baza elaborarii noii legi a parteneriatelor public-private PPP), conform unui comunicat de presa.

Dan Sova: Sper ca anul acesta sa avem o noua lege a parteneriatelor public - private viabila

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a participat, astazi, la Conferinta PPP in Romania: A Road Map to Partnership, prilej cu care a explicat participantilor principiile care au stat la baza elaborarii noii legi a parteneriatelor public- private PPP), potrivit unui comunicat de presa.

Sa va mai spunem ceva despre autostrada de 17 km. Asfaltul are DEJA denivelari, la o saptamana de la taierea panglicii

Bucata din autostrada Deva - Orastie, inaugurata saptamana trecuta de ministrul Dan Sova, este plina de nereguli. La receptia celor 17 kilometri, constructorii au primit o lista lunga cu lucrari care nu au.

Dan Petrescu este transferat la o alta echipa din Rusia

In pofida ratarii prezentei in cupele europene cu Dinamo Moscova, Dan Petrescu nu duce lipsa de oferte in prima liga a Rusiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )