Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova: Asteptam constructorii chinezi la proiecte de infrastructura. Am spus, si cu umor la un moment dat, ca e greu sa castigi, daca nu participi

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova: Asteptam constructorii chinezi la proiecte de infrastructura. Am spus, si cu umor la un moment dat, ca e greu sa castigi, daca nu participi

Autoritatile sunt interesate de participarea firmelor de constructii din China la proiecte de infrastructura, in special la cele realizate prin concesiune, unde investitia este finantata din fonduri private, a declarat, marti, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, care sustine ca a dat dovada de umor in discutiile cu partenerii chinezi. continuă pe Hotnews

Sova invita constructorii chinezi la proiecte de infrastructura in concesiune. Chinezii, interesati de Autostrada Transilvania si Craiova-Pitesti

Autoritatile sunt interesate de participarea firmelor de constructii din China la proiecte de infrastructura, in special la cele realizate prin concesiune, unde investitia este finantata din fonduri private, a declarat Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.

Sova: Asteptam constructorii chinezi la proiecte de infrastructura.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat ca autoritatile sunt interesate de participarea firmelor din China la proiecte de infrastructura. In materie de infrastructura suntem foarte interesati de participarea la proceduri de concesiune a companiilor din China, pentru ca intr-o procedura de concesiune presupune ca si constructia, si finantarea se fac din resurse private, deci nu publice, si normal ca forta financiara a companiilor chineze si cea a bancilor din .

Sova: Asteptam constructorii chinezi la proiecte de infrastructura, mai ales la cele in concesiune

Autoritatile sunt interesate de participarea firmelor de constructii din China la proiecte de infrastructura, in special la cele realizate prin concesiune, unde investitia este finantata din fonduri private, a declarat, marti, ministrul delegat pentru.

Dan Sova: Candidatul USL la prezidentiale va ramane Antonescu, dar si Ponta ar face fata unei astfel de curse

Candidatul USL la alegerile prezidentiale din 2014 este Crin Antonescu, spune ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova PSD), care arata totodata ca, din punctul sau de vedere aceasta situatie nu se va schimba, dar si ca Victor Ponta ar face fata unei astfel de curse.

Dan Sova: Taxarea autostrazilor ar putea incepe din 2017. Cuantumul taxei, estimat la 3 euro/100 km

Taxarea autostrazilor din Romania ar putea incepe dupa finalizarea centurii sud a Capitalei, unde lucrarile vor fi derulate in intervalul 2014-2017, informeaza Mediafax citand o declaratie a ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, facuta in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV. Taxa va fi platita pe traseul Pitesti - Constanta, avand un nivel de trei euro la suta de kilometri, a aratat ministrul. Acelasi nivel de taxare a fost estimat si pentru autostrada Comarnic - Brasov, care ar putea fi finalizata in 2016-2017.

Dan Sova ar vrea ca noua acciza pe carburant sa finanteze doar construirea de autostrazi

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, nu stie deocamdata cat va genera acciza de 7 eurocenti la litrul de carburant, dar spune ca si-ar dori ca din suma colectata sa fie finantate doar.

Dan Sova nu a gasit contractul cu Bechtel.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, spune ca nu a cautat niciodata contractul cu Bechtel, ci l-a cerut Ministerului Transporturilor si ca nu are informatii daca documentul a fost gasit, dar constructorul american a promis sa trimita o copie legalizata. Eu nu l-am cautat niciodata, pentru ca acest contract este la Ministerul Transporturilor. Eu am cerut sa mi se dea contractul, si Ministerul Transporturilor nu l-a gasit. Ca atare s-au declansat procedurile, inclusiv .

Dan Sova, despre noua taxa pe benzina: Unii vor sa finanteze doar autostrazi, altii vor sa finanteze si drumuri nationale

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, vorbeste, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata la PROTV, despre finalizarea noilor autostrazi din Romania si despre noile taxe pe care soferii vor trebui sa le plateasca.

Guvernul a transferat Minvest Rosia Montana de la Dan Sova din nou la Ministerul Economie, condus de Andrei Gerea

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, condus de Andrei Sova, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema.

Guvernul a transferat Minvest Rosia Montana de la Dan Sova (PSD) din nou la Economie (PNL)

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, anunta Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )