Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dan Sova, dupa consultarea dosarului sau la Comisia juridica: Acuzatiile sunt neintemeiate

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova, dupa consultarea dosarului sau la Comisia juridica: Acuzatiile sunt neintemeiate

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva, si-a consultat, marti, la Comisia juridica, timp de mai multe ore, dosarul, precizand ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate. continuă pe Hotnews

Dan Sova, dupa consultarea dosarului sau: Acuzatiile sunt neintemeiate

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva, si-a consultat dosarul marti, la Comisia juridica, timp de mai multe ore, precizand ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate,.

Dan Sova va fi audiat miercuri in Comisia Juridica din Senat

Comisia Juridica din Senat va discuta maine cererea de retinere si arestare formulata pe numele fostului ministru Dan Sova. Dan Sova va fi audiat maine. Comisia juridica a Senatului se va pronunta.

Comisia juridica a Senatului are la dispozitie trei zile pentru elaborarea raportului in cazul Sova

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a fost trimisa la Comisia juridica, aceasta avand la dispozitie trei zile,.

Comisia juridica va vota maine cererea de arestare preventiva a lui Sova

ACTUALIZARE 11:30 Comisia juridica a Senatului se va pronunta maine, la ora 13:00, prin vot asupra cererii de arestare preventiva a senatorului PSD Dan Sova, a anuntat azi presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, potrivit surselor din presa.

Comisia Juridica voteaza, miercuri, cererea de arestare preventiva a lui Dan Sova

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat, marti, ca Dan Sova va fi audiat, miercuri, la ora 13. 00, de senatorii juristi.

Dan Sova isi asteapta sentinta. Miercuri va fi votata cererea de arestare preventiva

Comisia juridica a Senatului se va pronunta miercuri prin vot asupra cererii de arestare preventiva a senatorului PSD Dan Sova, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc.

Dan Sova, cel mai important test din viata. Trebuie sa isi convinga colegii ca este nevinovat: Este un abuz al procurorilor

Senatorii se pregatesc sa decida soarta lui Dan Sova. Biroul Permanent stabileste astazi cind va fi discutata in Comisia Juridica cererea de retinere si arestare formulata pe numele fostului ministru.

Ce spune Dan Sova despre acuzatiile care i se aduc

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva pentru abuz in serviciu, si-a consultat, marti, la Comisia juridica, timp de cateva ore, dosarul, si a concluzionat ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate, transmite Mediafax.

Libertatea lui Dan Sova, la mana parlamentarilor: Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului a ajuns la Senat

Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova a ajuns, luni dimineata, la Senat. Solicitarea procurorilor anticoruptie va fi luata in discutie, mai intai, in Comisia juridica.

REFERAT. Angajatii lui Dan Sova au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

Mai multi angajati de la firma de avocatura a lui Dan Sova au recunoscut la DNA neregulile legate de contractele de asistenta juridica semnate cu complexele energetice Rovinari si Turceni. Totul s-a facut la ordinele senatorului Dan Sova. Detaliile apar in referatul DNA trimis la Senatul Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )