Libnet.ro
UNICEF

01:05

REFERAT. Angajatii lui Dan Sova au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

România Liberă România Liberă,
REFERAT. Angajatii lui Dan Sova au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

Mai multi angajati de la firma de avocatura a lui Dan Sova au recunoscut la DNA neregulile legate de contractele de asistenta juridica semnate cu complexele energetice Rovinari si Turceni. Totul s-a facut la ordinele senatorului Dan Sova. Detaliile apar in referatul DNA trimis la Senatul Romaniei. continuă pe România Liberă

Dan Sova va fi audiat miercuri in Comisia Juridica din Senat

Comisia Juridica din Senat va discuta maine cererea de retinere si arestare formulata pe numele fostului ministru Dan Sova. Dan Sova va fi audiat maine. Comisia juridica a Senatului se va pronunta.

Dan Sova, la Punctul de intalnire: Sunt foarte afectat de cererea de arestare

DNA a cerut vineri arestarea lui Dan Sova, sub acuzatia de abuz in serviciu. Invitat in emisiunea Punctul de intalnire, Dan Sova a declarat ca este foarte afectat de cererea formulata de DNA. Senatorul a.

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

Dan Sova, dupa consultarea dosarului sau la Comisia juridica: Acuzatiile sunt neintemeiate

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva, si-a consultat, marti, la Comisia juridica, timp de mai multe ore, dosarul, precizand ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate.

Dan Sova, dupa consultarea dosarului sau: Acuzatiile sunt neintemeiate

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva, si-a consultat dosarul marti, la Comisia juridica, timp de mai multe ore, precizand ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate,.

Ce spune Dan Sova despre acuzatiile care i se aduc

Senatorul PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva pentru abuz in serviciu, si-a consultat, marti, la Comisia juridica, timp de cateva ore, dosarul, si a concluzionat ca acuzatiile care i se aduc sunt neintemeiate, transmite Mediafax.

Libertatea lui Dan Sova, la mana parlamentarilor: Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului a ajuns la Senat

Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova a ajuns, luni dimineata, la Senat. Solicitarea procurorilor anticoruptie va fi luata in discutie, mai intai, in Comisia juridica.

Cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a ajuns la Senat

Cererea de arestare a lui Dan Sova, emisa de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a ajuns in Senat, informeaza B1 Tv.

Dan Sova, cel mai important test din viata. Trebuie sa isi convinga colegii ca este nevinovat: Este un abuz al procurorilor

Senatorii se pregatesc sa decida soarta lui Dan Sova. Biroul Permanent stabileste astazi cind va fi discutata in Comisia Juridica cererea de retinere si arestare formulata pe numele fostului ministru.

Ce spune Dan Sova despre contractul Turceni Rovinari

Premierul Victor Ponta a colaborat cu cabinetul de avocatura al lui Dan Sova in perioada in care se desfasura contractul Turceni-Rovinari, insa pe alte spete, a precizat senatorul PSD, pentru Antena 3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )