Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Sova promite autostrazi care vor lega Moldova de Transilvania si centrul tarii: Lucrarile incep in 2015

Antena3 Antena3,
Dan Sova promite autostrazi care vor lega Moldova de Transilvania si centrul tarii: Lucrarile incep in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin. continuă pe Antena3

UPDATE Dan Sova: Pe taxa de 7 eurocenti s-a construit bugetul Departamentului pentru proiecte de infrastructura

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, a declarat, vineri, ca bugetul institutiei pe care o conduce preia banii suplimentari obtinuti prin majorarea accizei pe combustibil la 7 eurocenti, fonduri care vor fi alocate jumatate pentru constructia de autostrazi, iar cealalta jumatate pentru drumuri nationale, relateaza Mediafax.

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

Dan Sova: Taxa de 7 eurocenti merge in bugetul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura

Taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburant merge in bugetul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), pentru autostrazi si drumuri nationale, care in 2014 va fi mai mare cu aproape un miliard de lei fata de bugetul din 2013, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ministrul Dan Sova, transmite Agerpres.

CE: Au fost desemnate primele situri care vor purta marca patrimoniului european

Primele situri care vor primi noua Marca a Patrimoniului European MPE) au fost desemnate joi, 28 noiembrie, de juriul independent instituit de Comisia Europeana CE).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )