Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Dan Sova: Pe taxa de 7 eurocenti s-a construit bugetul Departamentului pentru proiecte de infrastructura

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dan Sova: Pe taxa de 7 eurocenti s-a construit bugetul Departamentului pentru proiecte de infrastructura

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, a declarat, vineri, ca bugetul institutiei pe care o conduce preia banii suplimentari obtinuti prin majorarea accizei pe combustibil la 7 eurocenti, fonduri care vor fi alocate jumatate pentru constructia de autostrazi, iar cealalta jumatate pentru drumuri nationale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dan Sova: Taxa de 7 eurocenti merge in bugetul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura

Taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburant merge in bugetul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), pentru autostrazi si drumuri nationale, care in 2014 va fi mai mare cu aproape un miliard de lei fata de bugetul din 2013, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ministrul Dan Sova, transmite Agerpres.

Dan Sova: Taxa de 7 eurocenti merge la proiectele de infrastructura pe autostrazi si drumuri nationale

Ministrul Dan Sova a declarat, vineri, ca bugetul institutiei pe care o conduce preia banii suplimentari obtinuti prin majorarea accizei pe combustibil la 7 eurocenti, fonduri care vor fi alocate jumatate pentru.

Dan Sova: Cred ca de data aceasta vom avea succes, mai ales ca suntem mai bine pregatiti si mai inteligenti

Romania va deveni un canal preferat al cooperarii tarilor din Europa Centrala si de Est cu China, a declarat ministrul pentru Mari Proiecte, Dan Sova, ieri, in cadrul Forumului Economic China-Europa Centrala si de Est, de la Palatul Parlamentului.

Dan Sova: Asteptam constructorii chinezi la proiecte de infrastructura. Am spus, si cu umor la un moment dat, ca e greu sa castigi, daca nu participi

Autoritatile sunt interesate de participarea firmelor de constructii din China la proiecte de infrastructura, in special la cele realizate prin concesiune, unde investitia este finantata din fonduri private, a declarat, marti, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, care sustine ca a dat dovada de umor in discutiile cu partenerii chinezi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )