Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Turturica: Cel mai important anunt facut de Joe Biden la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Dan Turturica: Cel mai important anunt facut de Joe Biden la Bucuresti

Una dintre cele mai mari frustrari ale Romaniei in relatia cu NATO a fost lipsa unor planuri de interventie militara in caz de urgenta in sprijinul tarii noastre, in cazul in care ar fi atacata cunoscute si sub numele de planuri de contingenta contingency plans). Un astfel de plan include toate actiunile concrete pe care aliatii din NATO le-ar intreprinde daca tara noastra ar fi atacata de un anumit stat. continuă pe România Liberă

Dan Turturica: NATO si-a dat acordul politic pentru elaborarea unui plan de contingenta pentru un ipotetic atac al Rusiei asupra Romaniei

Una dintre cele mai mari frustrari ale Romaniei in relatia cu NATO a fost lipsa unor planuri de interventie militara in caz de urgenta in sprijinul tarii noastre, in cazul in care ar fi atacata - cunoscute si sub numele de planuri de contingenta contingency plans). Un astfel de plan include toate actiunile concrete pe care aliatii din NATO le-ar intreprinde daca tara noastra ar fi atacata de un anumit stat. Acum, insa, avem o confirmare oficiala ca NATO si-a dat acordul politic pentru elaborarea unui plan de contingenta pentru un ipotetic atac al Rusiei asupra Romaniei, scrie Dan Turturica pe blogul sau.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Ministerul pentru Societatea Informationala a ales cel mai mare pret pentru sistemul IT de acte de stare civila

UTI Group va furniza sistemul de depunere a cererilor si emitere online a actelor de stare civila, la cel mai ridicat pret, dupa reevaluarea Ministerului pentru Societatea Informationala MSI). Astfe, UTI a castigat in defavoarea companiei Romsys,.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, devansand rivalul Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si.

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a fost devansat de Google, care a devenit acum cel mai valoros brand din lume, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )