Libnet.ro
UNICEF

06:30

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi. continuă pe B1

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Cel mai mare lant de farmacii din SUA a pus ochii pe proprietarul Farmexpert

Walgreens, operatorul celui mai mare lant de farmacii din SUA, vrea sa preia cat mai rapid pachetul de 55% pe care nu-l detine inca din actiunile companiei britanice Alliance Boots, proprietarul Farmexpert, inaintea lunii februarie 2015, cand are.

FOTO. Cel mai mare transport de zimbri din Europa a ajuns in Romania

Cel mai amplu program de repopulare a unui teritoriu cu zimbri a demarat sambata prin aducerea in padurea de langa comuna Armenis din Caras Severin a 17 exemplare preluate din patru tari europene.

Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare laser din lume

Laserul de la Magurele, cea mai puternica infrastructura de acest fel construita vreodata in lume, poate insemna pentru Romania, dincolo de intrarea in elita mondiala a lumii stiintifice si o sansa uriasa de dezvoltare economica pentru zona metropolitana a Capitalei. Problemele uriase de infrastructura ar putea transforma proiectul intr-un esec daca autoritatile vor arata aceeasi lipsa de implicare ca si pana acum.

Elvetia a votat: cetatenii nu vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Elvetienii au respins prin referendum introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, duminica. in cazul in care ar fi fost aprobat, ar fi devenit cel mai mare salariu minim din lume, potrivit primelor proiectii publicate de institutul GFS. bern, relateaza AFP.

Elvetienii voteaza daca vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Cetatenii elvetieni vor merge in aceasta duminica la urne pentru a vota in cadrul unui referendum daca vor sa aiba un venit minim garantat in valoare de 3. 300 de euro, adica cel mai mare salariu minim din lume, relateaza site-ul britanic BBC.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3043 seconds )