Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dan Voiculescu, despre condamnarea in dosarul Telepatia: O nedreptate de parcurs

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu, despre condamnarea in dosarul Telepatia: O nedreptate de parcurs

O nedreptate de parcurs. Astfel caracterizeaza presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, condamnarea pe care a primit-o in dosarul Telepatia, pe blogul sau personal. Redam mai jos. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu, condamnat in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva

Update 14. 13 - Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva. in acelasi dosar, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la sase.

Dan Voiculescu: Decizia in dosarul ICA este o nedreptate.

Dan Voiculescu, condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori .

Dan Diaconescu: Condamnarea lui Dan Voiculescu inseamna condamnarea USL

Condamnarea lui Dan Voiculescu inseamna si condamnarea Uniunii Social Liberale, pe care omul de afaceri si-a dorit-o si practic, a avut grija sa se si intample. Este parerea fondatorului PPDD, Dan.

Dan Voiculescu, la Antena 3: Dosarul e o rusine pentru Romania si nu contine probe de niciun fel/ Ii spun lui Basescu ca Antena 3 nu e de vanzare

Dan Voiculescu a declarat pentru Antena 3 ca dosarul sau este o rusine pentru Romania, ca nu exista probe si ca este convins ca in apel decizia ii va fi favorabila. Vreau sa le spun dusmanilor mei politici ca nu le va fi usor cu mine. Prietenul Basescu Traian incearca de mult timp sa inchida gura Antenei 3. Ii spun ca Antena 3 nu este de vanzare indiferent de ce s-arintampla, a declarat Voiculescu. Aplauze in studioul emisiunii Sinteza zilei.

Dan Voiculescu - Decizia, o nedreptate. Mesaj catre cei care nu ma plac: Sa nu se bucure prematur, orice s-ar intampla, REVIN :)

Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia din dosarul Telepatia in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o nedreptate.

Victor Ciorbea: Tinand seama de prietenia dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu, oricine se astepta la acest rezultat

Senatorul PNL Victor Ciorbea a vorbit joi, la Antena 3, despre condamnarea presedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Tinand.

Voiculescu, dupa condamnarea la 5 ani cu executare: Voi ataca decizia. Singura acuzatie care mi se poate aduce e de influentare telepatica

Dan Voiculescu a comentat pe blog decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti, de a-l condamna la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, aratand ca reprezinta o nedreptate si ca va ataca decizia.

De unde vine formula de ridiculizare 'Dosarul Telepatia', folosita de Dan Voiculescu si Antene: Procurorii spun ca vinovatia liderului PC si a complicilor ar putea fi contrazisa doar prin telepatie sau prostie

Dan Voiculescu foloseste o formula peiorativa, Dosarul Telepatia, pentru a ridiculiza rechizitoriul in urma caruia a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, insa documentul procurorilor utilizeaza termenul telepatic tocmai pentru a sublinia ca numai intr-o situatie ireala inculpatii din dosar ar putea fi considerati nevinovati.

Cum glumeste Lazaroiu despre condamnarea lui Voiculescu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a ironizat, joi, pe pagina sa de Facebook, condamnarea lui Dan Voiculescu, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sa nu faceti bancuri cu gimme five, a scris Lazaroiu pe Facebook. Citeste si Dan Voiculescu: Singura acuzatie care mi se poate aduce este cea de INFLUENTARE TELEPATICA Fostul patron al Antenelor, Dan Voiculescu, a fost condamnat joi de Tribunalul .

Lucian Bolcas: Traian Basescu a demonstrat ca dosarul Telepatia este unul politic

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Avocatul Lucian Bolcas considera ca, desi nu era unul politic, dosarul Telepatia a devenit politic dupa inter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )