Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dan Voiculescu, la Antena 3: Dosarul e o rusine pentru Romania si nu contine probe de niciun fel/ Ii spun lui Basescu ca Antena 3 nu e de vanzare

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu, la Antena 3: Dosarul e o rusine pentru Romania si nu contine probe de niciun fel/ Ii spun lui Basescu ca Antena 3 nu e de vanzare

Dan Voiculescu a declarat pentru Antena 3 ca dosarul sau este o rusine pentru Romania, ca nu exista probe si ca este convins ca in apel decizia ii va fi favorabila. Vreau sa le spun dusmanilor mei politici ca nu le va fi usor cu mine. Prietenul Basescu Traian incearca de mult timp sa inchida gura Antenei 3. Ii spun ca Antena 3 nu este de vanzare indiferent de ce s-arintampla, a declarat Voiculescu. Aplauze in studioul emisiunii Sinteza zilei. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva.

Radu Tudor: Dan Voiculescu trebuie dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Dan Voiculescu, condamnat in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva

Update 14. 13 - Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva. in acelasi dosar, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la sase.

Dan Voiculescu: Decizia in dosarul ICA este o nedreptate.

Dan Voiculescu, condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori .

Mircea Badea: Vina principala a domnului Dan Voiculescu este ca are Antena 3

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Telepatia, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva. Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura presei, difuzata de.

Victor Ciorbea: Tinand seama de prietenia dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu, oricine se astepta la acest rezultat

Senatorul PNL Victor Ciorbea a vorbit joi, la Antena 3, despre condamnarea presedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Tinand.

Avocatul lui Dan Voiculescu: Am uzat deja de calea de atac

Dan Voiculescu a facut apel la decizia de condamnare pe care a primit-o in dosarul Telepatia, a confirmat avocatul presedintelui fondator al Partidului Conservator, intr-o interventie telefonica la Antena.

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia. in urma cu 10 zile, presedintele afirma despre Dan Voiculescu ca ar fi un infractor si ca s-ar folosi de Antena 3 pentru a.

Dan Voiculescu, despre condamnarea in dosarul Telepatia: O nedreptate de parcurs

O nedreptate de parcurs. Astfel caracterizeaza presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, condamnarea pe care a primit-o in dosarul Telepatia, pe blogul sau personal. Redam mai jos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )