Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dana Grecu, la Sinteza Zilei: Liderii care s-au infipt in scaune la Bucuresti au imprimat natiunii o stare de resemnare totala

Antena3 Antena3,
Dana Grecu, la Sinteza Zilei: Liderii care s-au infipt in scaune la Bucuresti au imprimat natiunii o stare de resemnare totala

Liderii care s-au infipt in scaune la Bucuresti au imprimat natiunii o stare de resemnare totala, a declarat Dana Grecu, invitata in emisiunea Sinteza Zilei. Ma gandeam ca ministrii, cand sunt. continuă pe Antena3

Dana Grecu, catre Mihai Voicu: Va bateti joc de mine?

Discutie aprinsa intre Dana Grecu si vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, in emisiunea Sinteza Zilei. Nu ma pot abtine, imi cer scuze. Va bateti joc de mine? l-a intrebat Dana Grecu pe senatorul Mihai Voi.

Sinteza Zilei: Mihai Razvan Ungureanu, fanul infocat al lui Traian Basescu. Ce le promitea romanilor

Mihai Gadea a reamintit in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei despre relatia stransa dintre familia fostului presedinte Traian Basescu si actualul director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu. Mih.

Dezvaluiri la Sinteza zilei. Ginerele lui Basescu, lectii de santaj

Mafia regimului Basescu e protejata, supravietuieste si se intareste pe zi ce trece. Numele Basescu este vehicul de facut bani pentru Radu Pricop, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Va.

Sinteza zilei. Sase milioane de euro, prejudiciu in dosarul primarului George Scripcaru

Edilul Brasovului, George Scripcaru a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost adus cu mascati la sediul directiei din Brasov. George Scripcaru este acuzat de abuz in serviciu, intr-un dosar care vizeaza.

Sinteza Zilei: Drama romanului condamnat la moarte in Malaezia. Daca as putea, as ramane eu in locul lui

Sunt 3 ani de cand Ionut Gologan e dupa gratii in Malaezia. Ani in care tatal si bunica tanarului au avut parte de vesti cumplite. Toate instantele de pana acum l-au condamnat la moarte pe romanul de 25 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )