Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sinteza zilei. Sase milioane de euro, prejudiciu in dosarul primarului George Scripcaru

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Sase milioane de euro, prejudiciu in dosarul primarului George Scripcaru

Edilul Brasovului, George Scripcaru a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost adus cu mascati la sediul directiei din Brasov. George Scripcaru este acuzat de abuz in serviciu, intr-un dosar care vizeaza. continuă pe Antena3

Dezvaluiri la Sinteza zilei. Ginerele lui Basescu, lectii de santaj

Mafia regimului Basescu e protejata, supravietuieste si se intareste pe zi ce trece. Numele Basescu este vehicul de facut bani pentru Radu Pricop, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Va.

Cererea de gaze in iulie - putin peste sase milioane MWh

Cererea de gaze aferenta lunii iulie este de circa sase milioane MWh, potrivit datelor publicate de ANRE reglementatorul pietei de energie).

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine

F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.

Sinteza zilei. Romania, afectata de criza din Grecia

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi,.

Extragere loto 28 iunie. Premiu de peste 2 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 9,2 milioane lei peste 2 milioane de euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 2,7 milioane lei peste 600. 000 de euro).

FOTO Baza de agrement de la Alba Iulia costa aproape 6 milioane euro si va fi terminata in 2 ani

Construirea Bazei Sportive si de Agrement langa Bazinul Olimpic din Alba Iulia reprezinta o investitie de 25. 123 lei cu TVA, adica aproximativ 5,77 milioane de euro. Documentatia privind studiul de fezabilitate al complexului intra la aprobare in Consiliul Local la sedinta din 30 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )