Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dancila trimite la Bruxelles pe Rovana Plumb si Dan Nica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dancila trimite la Bruxelles pe Rovana Plumb si Dan Nica

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora. continuă pe Wall-Street Ro

Propunerile Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat surse politice pentru Mediafax.

G4Media.ro: Premierul Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora difuzarii stirii solicitarilor G4Media. ro.

Premierul Viorica Dancila i-ar fi propus, la Bruxelles, pe Dan Nica si Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Dan Nica, pentru B1.RO: Nu am aceste informatii

EXCLUSIV ONLINE Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri din partea Guvernului Romaniei pentru functia de comisar european, iar cele doua nume inainte ar fi europarlamentarii.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )