Libnet.ro
UNICEF

07:30

Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au discutat, separat, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au discutat, separat, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea

Copresedintii ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin au discutat, marti, cu seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, insa niciunul nu a declarat jurnalistilor care au fost subiectele dezbatute. continuă pe România Liberă

Scandal intre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

ACTUALIZARE 08:20 Daniel Constantin: Probabil voi depune contestatia in instanta; nu pot sa fiu calcat in picioare Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a anuntat ca probabil astazi va depune contestatia in instanta privind decizia delegatiei permanente a formatiunii politice, de duminica. ----- Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, la Parlament, ca Daniel Constantin ar fi preferat sa se ajunga la o intelegere cu privire la repartizarea pozitiilor de conducere in partid, si nu sa se organizeze Congres, pentru a castiga un avantaj pe care nu il merita, dar el nu mai face niciun fel de intelegere cu acesta, in conditiile in care s-a fript o data, la alegerile parlamentare.

Scandal intre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, la Parlament, ca Daniel Constantin ar fi preferat sa se ajunga la o intelegere cu privire la repartizarea pozitiilor de conducere in partid, si nu sa se organizeze Congres, pentru a castiga un avantaj pe care nu il merita, dar el nu mai face niciun fel de intelegere cu acesta, in conditiile in care s-a fript o data, la alegerile parlamentare.

Calin Popescu Tariceanu, victima unui samsar de masini: Presedintele Senatului a ramas fara 14.500 de euro, iar acum isi cauta dreptatea in justitie

Al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu, a cazut prada samsarilor de masini. Presedintele Senatului i-a dat 14. 500 de euro unui barbat care i-a aratat niste poze cu o limuzina de lux pe care acesta.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, prostit de un samsar de masini

Al doilea om in stat, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a prezentat, ieri, la Judecatoria Sectorului 6, de data aceasta in calitate de parte vatamata, informeaza Pro TV.

Adevarul Live, ora 12.00: Daniel Constantin, despre disputa cu Tariceanu

Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre disputa cu Calin Popescu-Tariceanu, Congresul ALDE din 21 aprilie si cum au ajuns pe listele partidului candidati cu probleme penale.

Daniel Constantin: Daca voi fi provocat, voi candida la sefia ALDE. Nu ma tem de o asemenea candidatura

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a afirmat, marti, ca, daca va fi provocat, poate va candida la sefia partidului, deoarece nu se teme de o astfel de candidatura. El a precizat ca inca din decembrie i-a spus lui Calin Popescu Tariceanu ca nu avea intentia sa candideze, fiind practic o cursa in care Tariceanu alearga singur, iar daca lucrurile se desfasoara intr-o asemenea maniera, presedintele Senatului va iesi pe locul doi.

SURSE O ruptura a ALDE nu este exclusa, dupa scandalul de duminica/ Razboiul intre Daniel Constantin si Tariceanu merge si in instanta. Care sunt motivele nemultumirilor

O ruptura a celor doua tabere din ALDE - cea a lui Calin Popescu-Tariceanu si cea a lui Daniel Constantin - nu mai este exclusa, dupa episodul de duminica de la Delegatia Permanenta, cand Daniel Constantin a plecat acuzand faptul ca acest for nu este statutar. Surse din ALDE au declarat pentru HotNews. ro ca, desi cei doi se pusesera de acord pe anumite principii nu mai tarziu de joi, aceasta intelegere nu a mai tinut pana duminica. Potrivit acestora, Daniel Constantin este nemultumit de faptul ca Tariceanu nu a fost de acord cu propunerile acestuia de oameni in conducerea partidului, urmarind astfel sa il izoleze pe Constantin in functia de presedinte executiv fara a avea alaturi si alti apropiati pentru a putea conta in luarea deciziilor.

Apropiatii lui Tariceanu din ALDE se gandesc sa-i retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Acesta ar pierde functiile de vicepremier si de ministru

Liderii ALDE apropiati ai copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu iau in calcul retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin, daca acesta continua sa se opuna organizarii congresului ALDE in luna aprilie, asa cum doreste Tariceanu.

Liderii ALDE apropiati lui Tariceanu vor retragerea sprijinului lui Daniel Constantin pentru postul de ministru

Liderii ALDE apropiati ai copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu vor sa creeze o functie onorifica in partid in care sa fie desemnat Daniel Constantin la Congresul care ar putea avea loc in luna aprilie. In cazul in care Constantin se va opune organizarii Congresului luna viitoare, nu este exclus ca acestuia sa-i fie retras sprijinul politic de catre coalitie, astfel incat sa fie nevoit sa paraseasca postul de ministru al Mediului, scrie News. ro.

Liderii ALDE apropiati lui Tariceanu vor retragerea sprijinului lui Daniel Constantin pentru postul de ministru

Liderii ALDE apropiati ai copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu vor sa creeze o functie onorifica in partid in care sa fie desemnat Daniel Constantin la Congresul care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )