Libnet.ro
UNICEF

16:30

Daniel Constantin, despre pactul de coabitare: Este un pact care s-a consumat

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin, despre pactul de coabitare: Este un pact care s-a consumat

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marti ca pactul de coabitare intre presedinte si premier a fost necesar la momentul in care s-a incheiat, dar acesta s-a consumat si astazi nu mai poate sa produca efecte. continuă pe Adevărul

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost.

Antonescu, despre pactul de coabitare: Marele beneficiar este presedintele. Ponta ar avea si el motive sa creada ca i-a mers bine

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a catalogat pactul dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ca pe un act in urma caruia cei doi si-au rezolvat interese politice, iar cel care a avut de ca.

Antonescu ii propune lui Ponta sa discute cu ambasadorii SUA si statelor UE despre pactul de ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ii propune premierului Victor Ponta ca impreuna sa aiba o reuniune cu ambasadorii tarilor UE si cu atasatul pentru afaceri al SUA in care sa se discute despre pactul de coabitare, pentru a clarifica lucrurile. Antonescu a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este gata ca impreuna cu Victor Ponta sa se intalneasca cu ambasadorii pentru a explica faptul ca seful Guvernului nu are nevoie de o hartie semnata cu Traian Basescu .

Consultarile de la Cotroceni, despre pactul de coabitare, au fost amanate

Consultarile de la Cotroceni, anuntate ieri de presedintele Traian Basescu, au fost amanate din cauza programului ministrilor Corlatean si Cazanciuc. Potrivit B1 TV, ministrul de Externe, Titus Corlatean, nu.

Antonescu: Marele beneficiar al pactului de coabitare este presedintele

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca marele beneficiar al pactului de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta a fost presedintele.

Seful de la Sanatate, despre farmacia politicienilor: Este o prostie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a spus ca, din punctul lui de vedere al cetateanului, decizia privind redeschiderea unui punct farmaceutic in Parlament, in care sa fie vandute medicamente mai ieftine.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )