Libnet.ro
UNICEF

09:31

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie.

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie.

Traian Basescu, despre ordonanta privind insolventa: Nu cumva tinta e TVR si ne trezim ca vin salvatorii, Voiculescu sau Ghita?

Presedintele Traian Basescu s-a intrebat luni daca tinta ordonantei de urgenta privind insolventa nu este cumva televiziunea publica, care se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, oferind astfel ocazia unui Voiculescu sau Ghita sa vina sa o salveze.

Dezbaterea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi a fost suspendata

Alina Mungiu Pippidi ar fi fost refuzata de ONG-urile de la Universitate, pentru a le reprezenta la dezbaterea cu presedintele Traian Basescu pe tema Rosia Montana, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la.

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

VIDEO Cum a mintit Victor Ponta cand a spus ca draftul scrisorii de intentie cu FMI publicat de HotNews.ro nu e adevarat

Fondul Monetar International a publicat vineri varianta oficiala a scrisorii de intentie cu Romania. Documentul este cvasi-identic cu draftul publicat in luna august de HotNews. ro, draft despre care premierul Victor Ponta a spus public ca nu este adevarat. Tot atunci, Ponta spunea ca va prezenta scrisoarea in Parlament si atunci se va vedea ca nu este ce a publicat. Documentul oficial publicat de FMI arata ca, asa cum a scris HotNews. ro, guvernul ia in calcul cresterea taxarii pentru PFA si drepturi de autor.

De ce nu va denunta Basescu pactul de coabitare cu Ponta

Presedintele Traian Basescu a lansat ieri un atac dur impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de imixtiune in Justitie dupa schimbarea inexplicabila a procurorului sef Lucian Papici de la DNA. Deranjat de declaratiile prim-ministrului, seful statului a anuntat ca ia in calcul denuntarea pactului de coabitare semnat pe 12 decembrie 2012.

LIVE TEXT Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta. Transmisie LIVE TEXT.

Victor Ponta la Antena 3: Domnul Basescu mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc. / Sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabi

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni seara, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu, despre acordul de coabitare cu seful statului: Vad ca aveti un telespectator fidel in Basescu, care la anul trebuie sa se pregateasca de pensie, pe care tot sarmanii romani o vor plati. Despre pactul de coabitare - domnul presedinte va face scandal din orice [. ] Mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc [. ] Victor Ponta: Stiu ca sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabitare .

Traian Basescu: Nu il mai girez pe Victor Ponta

Pactul de coabitare dintre presedintele tarii, Traian Basescu si premierul Victor Ponta pare ca se afla la raspantie, seful statului declarand ieri ca se va evalua parteneriatul cu premierul, si daca nu va fi multumit de rezultate, atunci cel mai probabil va renunta la acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )