Libnet.ro
UNICEF

17:00

Daniel Constantin: in momentul de fata, mingea nu este la USL, ci la PNL

B1 B1,
Daniel Constantin: in momentul de fata, mingea nu este la USL, ci la PNL

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca, in momentul de fata, mingea nu este la USL, ci la PNL. Acesta spune ca exista doua solutii de iesire din criza politica, ambele aflandu-se pe masa. continuă pe B1

Constantin: Mingea este la PNL in momentul de fata.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca, in momentul de fata, mingea nu este la USL, ci la PNL pentru rezolvarea crizei politice, relateaza Mediafax. In momentul de fata, mingea nu este la USL, ci este la PNL. Sunt doua solutii de iesire din criza politica: nu restructuram Guvernul si asteptam propunerile PNL si, a doua solutie, restructuram Guvernul si revenim la protocol. Sunt doua variante, restructuram sau nu restructuram Guvernul, ambele sunt pe masa PNL, a declarat .

Victor Ponta: Daniel Constantin a spus ADEVARUL

Premierul Victor Ponta a declarat ca Daniel Constantin, presedintele PC, a spus adevarul atunci cand a relatat public ca seful PNL stia de Pactul de coabitare si ca a facut chiar si anumite corecturi pe.

Daniel Constantin vine in Baia Mare sa vorbeasca despre viitorul satului romanesc

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin va fi prezent in Baia Mare la Conferinta Regionala PNDR 2020 Satul romanesc are viitor. Conferinta, care face parte din procesul de consultare si informare, in contextul pregatirii Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014-2020, va avea loc in 21 februarie, incepand cu ora 10. 00 la Teatrul Municipal Baia Mare.

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

Crin Antonescu: Traian Basescu este inamicul PNL, pentru ca a actionat ca inamic al democratiei

Crin Antonescu a afirmat luni ca Traian Basescu este inamicul PNL, deoarece a actionat in repetate randuri ca inamic al democratiei, dupa ce seful statului afirmase, cu putin timp in urma, ca in randul liberalilor se afla foarte multi oameni de stanga.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )