Libnet.ro
UNICEF

06:15

Daniel Tudor, validat de Comisiile de buget din Parlament pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor

Hotnews Hotnews,
Daniel Tudor, validat de Comisiile de buget din Parlament pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor

Comisiile reunite de buget-finante ale Senatului si Camerei Deputatilor l-au validat luni, cu o larga majoritate de voturi, pe Daniel Tudor pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), informeaza Agerpres. 'Pe baza raportului intocmit de comisiile reunite, maine marti - n. r. ), cele doua Camere ale Parlamentului isi vor da votul', a declarat Eugen Nicolaescu, presedintele Comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor, care a mentionat ca functia de presedinte al CSA a fost vacantata saptamana trecuta. continuă pe Hotnews

Daniel Tudor propus de USL pentru presedintia CSA

Update: Daniel Tudor validat de comisiile de buget din Parlament Comisiile reunite de buget-finante ale Senatului si Camerei Deputatilor l-au validat astazi, cu majoritate de voturi, pe Daniel Tudor pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), relateaza HotNews. ro.

Daniel Tudor propus de USL pentru presedintia CSA

Daniel Tudor, fostul director general al Ardaf, a fost propus de USL pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), cum anuntam intr-un articol de saptamana trecuta. El va fi audiat astazi de comisiile parlamentare.

Sotia unuia din candidatii pentru presedintia SUA: A decis sa se RETRAGA. Milioane de americani, socati de declaratie

Alegerile din SUA pentru fotoliul de presedinte au intrat in linie dreapta, iar armele cu care lupta cei doi candidati se intetesc. Ann Romney, sotia candidatului republican in alegerile de la 6 noiembrie, a.

UPDATE Fostul impresar Dumitru Tudor va fi cercetat in libertate pentru santajarea sotilor ...

UPDATE: Fostul impresar Dumitru Tudor, zis Ciorba, care fusese retinut pentru santajarea sotilor Reghecampf, va fi cercetat in libertate, a decis, vineri, Judecatoria Sectorului 2, care a respins propunerea procurorilor de arestare preventiva, dispunand insa interdictie de a parasi tara, informeaza Mediafax. Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti au cerut instantei arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Tudor. Solicitarea a fost respinsa, insa .

Sedinta Senatului pentru REVOCAREA lui Mircea Diaconu din Parlament, SUSPENDATA.

Sedinta de plen a Senatului in care urma sa se discute subiectul incetarii mandatului senatorului Mircea Diaconu a fost suspendata de presedintele acestui for, Crin Antonescu, dupa ce a constatat ca nu a fost intrunita prezenta minina a parlamentarilor, scrie Mediafax. La inceputul sedintei, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a anuntat prezenta inscrisa in liste de 63 de senatori, insa la momentul votului pentru aprobarea ordinii de zi au fost inregistrati prezenti doar 51 de .

Carrefour vinde operatiunile din Columbia pentru 2 Mld. euro

Grupul francez Carrefour, prezent si in Romania, a incheiat un acord cu retailerul sud-american Cencosud pentru vanzarea operatiunilor din Columbia, pretul tranzactiei fiind de doua miliarde de euro.

Comandantul Spitalului Militar si seful Directiei Medicale, ELIBERATI din functii, pentru ...

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a dispus eliberarea din functie a comandantului Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila SUUMC), colonelul Aurelian-Emilian Ranetti, si a sefului Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale Mapn), generalul de brigada Mihai-Marius Muresan, pentru deficiente manageriale, potrivit Hotnews. ro. Totodata, ministrul l-a imputernicit pe colonelul Rasvan Hristea in vederea asigurarii atributiilor si .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )