Libnet.ro
UNICEF

13:30

Danube Delta Rally, cel mai bun raliu al anului 2013.

România Liberă România Liberă,
Danube Delta Rally, cel mai bun raliu al anului 2013.

In plina pregatire a celei de-a XV-a editii, Danube Delta Rally a fost premiat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv FRAS) in cadrul Galei Campionilor, care a avut loc sambata, 15 februarie, la Palatul Stirbey din Buftea. Danube Delta Rally a fost declarat cel mai bun raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013, iar editia de anul acesta, a cincisprezecea din istoria evenimentului, candideaza la European Rally Trophy, acordat de Federation Internationale . continuă pe România Liberă

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista complata a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Bobul aduce cel mai bun rezultat pentru Romania la Jocurile Olimpice

Nicolae Istrate si Florin Craciun, cei doi sportivi care au format echipajul de bob doua persoane al Romaniei in competitia olimpica de la Soci, au adus luni cel mai bun rezultat pentru delegatia tricolora la Jocurile Olimpice de iarna din acest an.

Black Coal, Thin Ice a castigat Ursul de Aur pentru cel mai bun film la Berlin

Lungmetrajul Black Coal, Thin Ice, de Yi039;nan Diao foto), a castigat, sambata, premiul Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 64-a editie a Festivalului de la Berlin 6 - 16 februarie), potrivit imaginilor difuzate pe site-ul.

Romania, cel mai bun ritm de crestere din ultimii cinci ani

O crestere cu 5% a Produsului Intern Brut PIB) in zilele noastre este asociata mai degraba celor mai performante economii emergente din Asia si Africa decat cresterii lente inregistrate in randul tarilor Uniunii Europene, dar tara noastra a produs o surpriza cu ritmul sau de crestere in al patrulea trimestru din anul trecut, cel mai bun ritm din ultimii cinci ani, este de parere ziaristul britanic Andrew MacDowall, intr-un articol publicat ieri pe blogul Beyond Brics, afiliat Financial Times.

Halep dupa victoria cu Errani: Cel mai bun meci al meu din cariera

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata italiencei Sara Errani ca a practicat cel mai bun tenis al sau din cariera si ca se bucura de fiecare moment petrecut pe terenul de joc.

Tofalvi isi bate propria performanta si obtine cel mai bun rezultat al Romaniei la Soci

Biatlonista Eva Tofalvi a reusit, vineri dupa-amiaza, cel mai bun rezultat de pana acum al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci. Tot ea il stabilise zilele trecute si pe cel precedent.

SIF1 Banat-Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au avut cea mai mare crestere +5,2%), in cadrul indicelui BET-FI, in perioada 12 ianuarie - 12 februarie 2014, aprecierea luand prin surprindere brokerii.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie a castigat marele trofeu pentru cel mai bun film

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA a avut loc duminica noapte la Londons Royal Opera House. Drama 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave a fost desemnat castigatorul la categoria cel mai buna film, informeaza AFP.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )