Libnet.ro
UNICEF

10:00

Darius Valcov: Este sub demnitatea unui ministru sa comentez interceptarile din dosar

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov: Este sub demnitatea unui ministru sa comentez interceptarile din dosar

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat pentru Antena 3, ca este sub demnitatea lui de ministru sa comenteze interceptarile din dosar si ca nu se poate cobora la acest nivel. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca demisia din functie a ministrului de Finante Darius Valcov este de salutat, pentru a nu afecta activitatea si imaginea Guvernului si a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar ancheta, relateaza Mediafax.

PMP: Remanierea ministrului Finantelor, Darius Valcov, este obligatorie imediat

PMP considera ca Darius Valcov nu mai poate continua in functia de ministru al Finantelor dupa ce s-a inceput urarirea penala pe numele sau, pastrarea sa in guvern afectand imaginea Romaniei pe plan extern.

Primarul din Slatina, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul din Slatina, Minel Florin Prina, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta, in dosarul in care actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal. in aceeasi cauza, a mai fost retinuta o persoana, iar alte doua se afla sub control judiciar pentru 60 de zile.

Darius Valcov a demisionat din Guvern

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. Astazi la pranz, domnul Valcov a fost.

Ministrul Darius Valcov: Nu am demisionat

Darius Valcov a declarat ca nu a demisionat din postul de ministru al Finantelor, ca reactie la informatiile aparute in spatiul public conform carora acesta s-ar fi retras din Guvern. Nu am demisionat, a.

Darius Valcov, la DNA. Ministrul Finantelor, acuzat de favorizarea unui om de afaceri in timpul mandatului de primar al Slatinei

UPDATE - Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, acuzat ca a luat mita doua milione de euro

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate.

Ministrul Finantelor, acuzat ca a luat mita doua milioane de euro pentru favorizarea unui om de afaceri

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate. La iesirea din sediul DNA, Valcov le-a declarat jurnalistilor ca se considera nevinovat si ca nu a luat mita.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

PMP cere remanierea ministrului Finantelor: Darius Valcov nu mai poate reprezenta Romania in plan international

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara sustin ca remanierea ministrului Finantelor, Darius Valcov, este obligatorie imediat, in contextul in care pe numele acestuia a fost inceputa umarirea penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )